Raskrinkavanje.ba

Dnevne vijesti → ”Svaki dan moram zadovoljavati 60-godišnju gazdaricu da me ne izbaci iz stana, jer nemam novca! Ali najteže mi pada..

08.10.2022
Tekst članka

Zahvaljujući mnoštvu medijskih portala, možemo saznati razne vesti i ispovesti koje se dešavaju kako na našim prostorima tako i svuda u svetu. Među njima je mnogo onih koji privlače veliku pažnju javnosti i o kojima se često govori i raspravlja.

Danas za vas imamo zanimljivu ispovest, koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, jer su mnogi rekli da je ispovest ovog mladića izazvala suze na očima. Naime, počeo je da studira u jednom gradu, daleko od porodične kuće. Pošto nisu u dobroj materijalnoj situaciji, njegovi ljudi nemaju novca da ga pošalju, bio je primoran da nađe posao.

Smeštaj je našao kod jedne starice koja ima 63 godine. Redovno je plaćao kiriju i davao nešto novca za režije. Ali, jednog dana je iznenada dobio otkaz, pa je morao da razmišlja kako da nastavi da plaća kiriju. Došao je kod starice i otvoreno joj rekao u kakvoj je situaciji, na šta mu je ona rekla da postoji drugi način da plati kiriju.

Imao je veliku želju da završi fakultet i pomogne porodici, zbog čega je pristao na njenu ponudu. Radilo se o tome da svaki dan mora zadovoljiti staricu, a on nije morao da plaća kiriju svih tih meseci. Onda je došao najgori period, kada je dolazila u njegov stan kad god je htela, on više nije imao svoju privatnost.

Kada joj je rekao da će otići jer ne može da izdrži sav taj pritisak, rekla mu je da će ga prijaviti policiji zbog zlostavljanja, zbog čega je mladić primoran da ostane.

Članak indeksiran 21.11.2022. Zadnji put osvježen 21.11.2022.

Ocijenjeno u analizi