"SVE JE LAŽ, 96 ODSTO LJUDI NIJE UMRLO OD KORONE" Italijanski poslanik podigao svet na noge (VIDEO)

Izvor/medij: Alo
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Netačne tvrdnje italijanskog parlamentarca o brojevima umrlih od COVID-19

Uzalud su renomirani doktori iz celog sveta govorili, da se brojke umrlih lažiraju

Histerija 

Masovna korona histerija počela je u Italiji. Neprovereni glasovi o hiljadama umrlih od korone, nestašica respiratora, bolnice prenatrpane, mrtvački sanduci nemaju gde da se odlože, prevoze ih kamionima, mrtve spaljuju jer nemaju gde da ih sahrane, sve su to bile lažne vesti sa ciljem da se izazove masovna histerija.

Naravno da to ima pozadinu, biznis pre svega i kontrola naroda, mase, političkih protivnika.

Uzalud su renomirani doktori iz celog sveta govorili, da se brojke umrlih lažiraju, da korona nije opasnija od običnog gripa, da italijanski doktori nehotice ubijaju pacijente preagresivnim lečenjem i nepotrebnim stavljanjem na respiratore.

Protivnici zdravlja

Svi koji nisu prihvatili serviranu istinu od strane Svetske zdravstvene organizacije, mainstream medija i političkih centara, prozivani su kao protivnici zdravlja naroda.

Mrtve su u Italiji uglavnom kremirali kako se ne bi kasnijom obdukcijom mogao utvrditi stvarni uzrok smrti što ukazuje na neku vrstu zavere.

Čak neki mediji objavljivali slike i snimke mrtvačkih sanduka iz Italije za koje se kasnije ispostavilo da su sanduci tragično stradalih migranata iz 2013. godine.

Mediji nikada nisu javnosti rekli da Italija po zvaničnim statistikama ima najveću stopu smrtnosti od gripa u Evropi zbog velikog broja starog stanovništva.

Dear Leader Joe - Dragi Vođa

269 subscribers

Vittorio Sgarbi - Italija je lažirala brojke umrlih od korone. Sve je bila prevara!

 

 

Watch later

 

 

Share

 

Prosek umrlih ove godine im je bio preko 75 godina i radilo se o hroničnim bolesnicima s jednom ili više smrtonosnih bolesti.

Italija je u poslednjih 4 godine imala veći broj umrlih od gripa u istom razdoblju nego ove 2020. godine, ali to medije nije zanimalo jer su plasirali podatke koje su dobili iz njima poznatih izvora.

Italijanski poslanik Vitorio Sgarbi napravio je svojim izjavama veliki skandal u Parlamentu kada je otkrio u javnosti skrivane podatke da 96% navodno umrlih od korone uopšte nije umrlo od korone nego od smrtonosnih bolesti koje su imali i da je to sve falsifikovano.

Takođe je otkrio da je i brojka o 25.000 mrtvih od korone u Italiji lažirana i da je sve orkestrirana prevara.

Vitorio je samo javno potvrdio da je sve tačno ono na šta su upozoravali mnogi lekari pre svih iz Nemačke gde je stopa smrtnosti izuzetno niska jer se nije dozvolilo korporativnim medijima da lažiraju podatke, prenosi Webtribune.

 

 

 

Članak indeksiran 01. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 4 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me