Svetski Ekonomski Forum i UN doslovno naređuju vladama da legalizuju seks sa decom

Izvor/medij: Nulta tačka
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: UN ne zagovara legalizaciju pedofilije

Svetski ekonomski forum u saradnji sa Ujedinjenim nacijama upravo je pozvao na dekriminalizaciju silovanja dece i pedofilije širom sveta. Globalistička elita već godinama pokušava da normalizuje pedofiliju iza kulisa – a sada vidimo plodove njihovog rada na otvorenom.

U novom izveštaju Ujedinjenih nacija poziva se na globalnu dekriminalizaciju svih oblika upotrebe droga i seksualne aktivnosti.

Izveštaj koji su napisali Međunarodni komitet pravnika (ICJ), UNAIDS i Kancelarija Visokog komesara za ljudska prava (OHCHR), objavljen je na Međunarodni dan žena, sa ciljem da usmerava „primenu međunarodnog prava o ljudskim pravima na krivični zakon.” Pod nazivom „Principi 8. marta“, izveštaj poziva na dekriminalizaciju krivičnih dela u vezi sa drogom i seksom, uključujući pedofiliju i incest.

Prema pravnim stručnjacima Ujedinjenih nacija i WEF-a, zakoni protiv pedofilije predstavljaju napad na ljudska prava… čekajte… dece. Tako je, prema globalističkoj eliti, doba pristanka je diskriminatorski koncept koji diskriminiše decu koja žele da imaju seks sa odraslima.

U izveštaju se navodi:

U pogledu sprovođenja krivičnog zakona, svaka propisana minimalna starosna granica za pristanak na pol mora se primenjivati na nediskriminatorski način. Sprovođenje ne može biti povezano sa polom učesnika ili uzrastom za pristanak na brak. Štaviše, seksualno ponašanje koje uključuje osobe ispod minimalne starosne granice propisane u zemlji za pristanak na seks može biti sporazumno, u stvari, ako nije po zakonu. U tom kontekstu, sprovođenje krivičnog zakona treba da odražava prava i sposobnost lica mlađih od 18 godina da donose odluke o upuštanju u sporazumno seksualno ponašanje i njihovo pravo da budu saslušani u stvarima koje ih se tiču.

 

 

U skladu sa svojim razvojnim kapacitetima i progresivnom autonomijom, osobe mlađe od 18 godina treba da učestvuju u odlukama koje se na njih odnose, uzimajući u obzir njihovu starost, zrelost i najbolje interese, i sa posebnom pažnjom na garancije nediskriminacije.

 

 

Maloletnici, naravno, ne mogu zaista da pristanu na seks sa odraslom osobom – nešto što bi ovi takozvani stručnjaci trebalo da znaju.

Ovo je samo još jedna zla politika koju globalistička elita gura prema građanima zapadnih zemalja. Ako se pitate kako bi bilo koja odrasla osoba mogla da se navede da tvrdi da zakoni protiv pedofilije krše prava dece, onda morate zapamtiti da je za globalističku elitu, loše jednako dobro. I sada smo došli do faze njihovog master plana u kojem nam trljaju lica.

Klaus Švab se 2017. hvalio da se WEF potpuno infiltrirao u kanadsku vladu i od tada Džastin Trudo i njegova zamenica Kristija Frilend, koji su oboje bili mladi globalni lideri WEF-a, gurali su jednu za drugom politiku WEF-a kanadskom narodu.

Prvo je Kanada postala svetska prestonica eutanazije, a država je odlučna da eutanazira svakoga koga smatraju beskorisnim, uključujući i decu. Zatim je Trudo uveo Kanadu dalje prema smernicama WEF-a kada je počeo da zamrzava bankovne račune demonstranata za slobodu koji su bili uključeni u proteste kamiondžija.

Sada Trudoova Kanada postavlja temelje za oduzimanje dece od roditelja koji ne podržavaju svoju malu decu da odu na operaciju promene pola i da uzimaju hormone koji menjaju život pre nego što postanu dovoljno stari da shvate posledice svoje odluke.

A liberalna država Vašington je već na potezu sa ovom agendom.

Država Vašington donela je u četvrtak SB 5599 koji omogućava državi da legalno udalji decu od roditelja ako ne pristanu na operacije promene pola svog deteta. Sve demokrate su glasale za usvajanje kontroverznog zakona, dok su svi republikanci glasali protiv.

Demokrate vode rat protiv prava roditelja da budu zaduženi za brigu o svojoj deci — posebno oko LGBT pitanja i seksualnih pitanja kao što su kontrola rađanja i abortus.

SB 5599 dozvoljava skloništima da zadrže odbegle maloletnike od svojih roditelja kako bi dobili abortus i/ili operacije promene pola koje uključuju uklanjanje grudi ili materice devojčici.

A pedofilija nije jedini tabu koji su odlučni da razbiju. Incest je takođe na dnevnom redu WEF-a i oni su odlučni da ga legalizuju u svim zemljama infiltriranim u WEF, počevši od Nemačke.

Prema WEF-u, zakoni protiv incesta krše ljudska prava braće i sestara koji žele da imaju veze i zasnuju porodice, a grupa koju podržava vlada u Nemačkoj sada papagira liniju WEF-a.

Skoro je nepotrebno reći da zakoni protiv incesta postoje s razlogom.

 

 

Svetski ekonomski forum tvrdi da su posvećeni poboljšanju stanja u svetu. U stvarnosti, oni su odlučni da dovedu čovečanstvo do katastrofe i napadaju nas na brojnim frontovima.

Da li ste primetili da političari i poznate ličnosti koje je korumpirala globalistička elita postaju sve očajniji i agresivniji u svom narativu prema onima koje doživljavaju kao neprijatelje?

Prošle nedelje, dugogodišnji prijatelj Brusa Springstina i gitarista E strit benda Litl Stiven Van Zandt je izjavio da su konzervativni Amerikanci „ološi, kukavice i p*čke“ i da moraju biti „istrebljeni jednom zauvek“.

Dva sata nakon što je u nedelju izašao na scenu sa Springstinom u UBS areni u Belmont parku na Long Ajlendu, Van Zand je objavio, a zatim obrisao uznemirujuće reči mržnje na Tviteru gde je pozvao na genocid konzervativaca u Americi.

On je daleko od jedine poznate ličnosti koja poziva na genocid u Americi.

Holivudska zvezda Vil Smit rekao je da Trampove pristalice treba pratiti, staviti na listu i “očistiti” iz američkog društva.

I ne zaboravite Džejn Fondu, koja je prošlog meseca u emisiji The View pozvala na ubistvo konzervativaca u Americi kao rešenje za donošenje novih zakona.

U toku je rat i elita i njihovih marioneta u politici i zabavi iz dana u dan postaju sve očajniji da slome svako neslaganje.

Suprotstavite im se.

Važnije je nego ikada pre da stojite iza svojih stavova i odbijate da predate svoje pravo rođenja globalističkoj eliti.

Nulta Tačka/ThePeoplesVoice

  •  
Članak indeksiran 25. 04. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me