Svi čekaju rezultate obdukcije TELA Marijane Seifert,sestra tvrdi da se ub*la: JEDAN DETALJ SVE BUNI…

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

-

Danas ćemo da pišemo o temi koja je poslednjih nekoliko dana itekako aktivna, a koja se odnosi na nestanak bivše rijaliti učesnice Marijane Sajfert koja je nestala u aprilu mjesecu, i koja još uviijek nije pronađena. Tako je u svim hrvatskim medijima kao bomba je odjeknula vijest da je u Savi pronađeno žensko tijelo, i svi su odmah pomislili da se radi o Marijani. Naime, hrvatska policija je saopštila da je u mjestu Dubrovčak Lijevu u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, i odmah su počela nagađanja da je riječ o Marijani.

Naravno da se oglasio njen otac koji je rekao: “U kontaktu smo s policijom, a u utorak će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana.Daćemo sve što treba! Pred našom porodicom je još jedna besana i neizvesna noć. Samo želimo da se ova agonija što pre završi, teško je ovako živeti”, rekao je on.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Njena sestra Maja koja je od nedavno aktuelna učesnica Zadruge više puta pričala je na temu nestanka njene sestre, a ona je rekla kako sumnja na njenog supruga Karla, sa kojim se u poslednje vrijeme ona mnogo svađala, pa je tako rekla ona tada: ”Ja sam odmah imala osjećaj. Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla samo da ode. Znala sam. To je reka, kišna noć, ronioci su je tražili, ali nisu je našli. Potajno smo se nadali. Ali u jednom trenutku, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve. Moja mama svaki dan plače, svaki dan od 0 do 24, svaki dan. Ona ne spava. Ali, dobila sam svu podršku od njih da dođem ovde, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija”, rekla je Maja.

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me