Raskrinkavanje.ba

Izvorno → Svi čekaju rezultate obdukcije TELA Marijane Seifert,sestra tvrdi da se ub*la: JEDAN DETALJ SVE BUNI…

26.10.2022
Tekst članka

Jučer je u Zagrebu u rijeci Savi pronađeno beživotno tijelo ženske osobe. Na društvenim mrežama je odmah krenula kružiti priča da je u pitanju nestala Marijana Seifert, a njen otac se povodom toga oglasio za domaće medije.

‘S policijom smo u kontaktu, uskoro će se znati više. Za sada nisu mogli reći više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odjeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to stvarno mogla biti Marijana. Mi ćemo dati sve što treba! Želimo samo da se ova agonija što prije završi, teško je živjeti ovako'– izjavio je Ivo Kovačević

Odmah nakon što je nestala, Marijanine stvari su pronađene na mostu Mladosti, a vjeruje se da je skočila u rijeku Savu i tako sebi oduzela život. Njena sestra Maja sumnja na njenog supruga Karla, sa kojim se u posljednje vreme više puta svađala: ‘Imala sam odmah taj osjećaj. Ona cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponijela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla samo da ode.

‘Pomišljali smo na svašta, i na to da je ubijena, a kada ne znate ništa, onda mislite na sve. Svaki dan mama plače, ona ne spava'– rekla je tada Maja.

Članak indeksiran 04.11.2022. Zadnji put osvježen 04.11.2022.

Ocijenjeno u analizi