Svi čekaju rezultate obdukcije TELA Marijane Seifert,sestra tvrdi da se ub*la: JEDAN DETALJ SVE BUNI…

Izvor/medij: Magazin Dan
Ocjena: Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

Od kako je nestala 27 aprila Marijana Sejfert, još uivek se ne zna ništa o njoj, osim da je jučer u Zagrebu u Savi konkretno pronađeno beživotno telo ženske osobe. Odmah se po društvenim mrežama krenula kružiti priča da je u pitanju nestala Marijana, a njen otac se odmah oglasio za Hrvatske medije.

“U kontaktu smo s policijom, a u utorak će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana.Daćemo sve što treba! Pred našom porodicom je još jedna besana i neizvesna noć. Samo želimo da se ova agonija što pre završi, teško je ovako živeti” – izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Podsećamo, odmah nakon što je nestala, njene stvari su pronađene na mostu MLadosti u Zagrebu, a veruje se da je skočila u reku Savu i tako sebi skratila život. Podsećamo, njena sestra Maja itekako sumnja na njenog supruga karla, sa kojim se u poslednje vreme i više nego svađala:”Ja sam odmah imala osjećaj. Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla samo da ode. Znala sam. To je reka, kišna noć, ronioci su je tražili, ali nisu je našli.

Potajno smo se nadali. Ali u jednom trenutku, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve. Moja mama svaki dan plače, svaki dan od 0 do 24, svaki dan. Ona ne spava. Ali, dobila sam svu podršku od njih da dođem ovde, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija” – rekla je tada njena sestra Maja. 

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me