Raskrinkavanje.ba

Vaš glas → SVI ČEKAJU REZULTATE OBDUKCIJE TELA MARIJANE SEIFERT,SESTRA TVRDI DA SE UB*LA: JEDAN DETALJ SVE BUNI…

27.10.2022
Tekst članka

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jednog pozmatog nestanka , a reč je o Marijani Sejfert , a koja je nestala 27 aprila , te o kojoj se i dalje ne zna ništa , osim da je jučer u Zagrebu u Savi pronađeno beživotno telon ženske osobe . Naime, na druptvenim mrežama je krenula da kruži priča , a da je reč o Marijani , pa je se povodom toga njen otac oglasio za medije.

“U kontaktu smo s policijom, a u utorak će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana.Daćemo sve što treba! Pred našom porodicom je još jedna besana i neizvesna noć. Samo želimo da se ova agonija što pre završi, teško je ovako živeti” – izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Podsećanja radi , nakon njenog nestanka stvari su pronađene na mostu Mladosti u Zagrebu , a veruje se da je skočila u reku Savu , te je tako sebi skratila život. Podsetimo, njena sestra Maja itekako sumnja na njenog supruga Karla, sa kojim se u poslednje vreme i više nego svađala: ”Ja sam odmah imala osjećaj. Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla samo da ode. Znala sam. To je reka, kišna noć, ronioci su je tražili, ali nisu je našli.Potajno smo se nadali. Ali u jednom trenutku, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve. Moja mama svaki dan plače, svaki dan od 0 do 24, svaki dan. Ona ne spava. Ali, dobila sam svu podršku od njih da dođem ovde, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija” – rekla je tada njena sestra Maja.

Članak indeksiran 08.11.2022. Zadnji put osvježen 08.11.2022.

Ocijenjeno u analizi