SVI JOJ SE SMEJU! Crnogorska voditeljka napravila lapsus veka (VIDEO)

Izvor/medij: Espreso.rs
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Voditeljka iz Crne Gore nije opisala Kurban-bajram kao “srpski praznik”

"Muslimani širom sveta proslavljaju prvi dan Kurban-bajrama"

Detalj iz crnogorske informativne emisije izazvao je buru komentara na društvenim mrežama i neprestano se deli regionom.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fp.vremeplov%2Fvideos%2F336885383988041%2F&show_text=0&width=380" width="380" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Copy

Copy

Learn more about embedding Facebook videos on our developer site.

Embed Code

Back

Share

Share

Video Unavailable

Sorry, this video could not be played.

Learn More

Ubrzano čitanje vesti o prazniku Kurban-bajram zbunilo je gledaoce koji pokušavaju da odgonetnu da li je voditeljka informativne emisije "Vijesti u pola 7" napravila lapsus nazivajući ovaj praznik srpskim ili je samo žurila da privede svoju emisiju kraju.

"Muslimani širom sveta proslavljaju prvi dan Kurban-bajrama. Najveći srpski praznik slavi se četiri dana. Na današnji dan prinosi se žrtva kurban, najčešće ovca ili goveče", izgovorila je voditeljka i zbunila gledaoce.

Snimak "lapsusa" odmah se pojavio na Fejsbuku i iako je voditeljka samo nespretno izgovorila "islamski", dilema još traje, pa mnogi premotavaju snimak da se uvere da je napravila lapsus i pripisala nam ovaj praznik.

 

(Espreso.rs/Alo.rs)

Članak indeksiran 07. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me