Raskrinkavanje.ba

Ostra Luka → SZO i Gejts izgubili – Ostaju bez … DESILO SE JOŠ NEŠTO VAŽNO …

01.05.2020
Tekst članka

Vlada SAD-a više neće finansirati “Svetsku zdravstvenu organizaciju” (SZO), CDC i Gejts fondaciju zbog prevare sa vakcinama.

Za ovu pobedu zaslužni su advokat Robert F. Kenedi Junior, Del Bigtri, producent dokumentarnog filma o vakcinama, „Vaxxed“ i neprofitna organizacija koja se bori protiv vakcina Informed Consent Action Network (ICAN).

Oni su tražili relevantne vladine dokumente koji dokazuju da su sve vakcine, odobrene od strane države u protekle 32 godine, testirane na kvalitet i nisu pronašni nijedan! Nema ih!

To znači da u Americi ni jedna vakcina nije prošla testove kvaliteta.

Evo ogromnih pravnih i praktičnih implikacija ove pobede za američki narod:

To znači da američko Ministarstvo zdravlja i svi proizvođači vakcina više od 30 godina obmanjuju američki narod u pogledu efikasnosti i bezbednosti vakcina, što dalje vodi do toga da je postojanje – barem u njihovom trenutnom obliku – pet američkih organizacija za zdravstvenu zaštitu sada pod sumnjom: CDC, FDA, IOM, NIH i sam „Health“ deo DHHS-a!

Ovo takođe može ugroziti postojanje državnih medicinskih odbora i ekskluzivnih medicinskih udruženja poput AMA.

To znači da su proizvođači vakcina bili izuzeti od onoga što su svi drugi proizvođači farmaceutskih lekova bili u obavezi da rade na svake dve godine – ponovnu proveru kvaliteta i efikasnosti – što znači da njihove vakcine nikada nisu testirane na kvalitet i nisu imale dokazanu bezbednost ili efikasnost preko 30 godina.

Ovaj slučaj sada mogu legalno koristiti svi roditelji koji se protive obaveznoj vakcinaciji koju pojedine države propisuju, kako bi zaustavili prinudnu vakcinaciju svoje dece, kao i svi zaposleni kojima je bilo nametnuto da se vakcinišu kako ne bi ostali bez posla.

Ovaj slučaj sada mogu pravno navesti svi oni koji traže nadoknadu zbog posledica izazvanih vakcinom.

Budućnost alopatske (zvanične) medicine u njenom sadašnjem obliku sada je pod sumnjom, kao i budućnost svetskog farmaceutskog kartela, pošto gotovo svi lekovi koje alopatski lekari propisuju potiču od farmaceutskih korporacija koje su takođe počinile prevaru sa vakcinama.

Što se tiče odgovornosti, svi vladini službenici koji su usvojili zakone kojima se legalizuje prevara sa vakcinama na državnom, nacionalnom ili međunarodnom nivou ili su na drugi način pomogli i podržavali prevaru, sada mogu biti optuženi za prevaru sa vakcinama, malverzacije i, u nekim slučajevima, za ratne zločine.

Izvor: c-vine.com

Članak indeksiran 05.10.2021. Zadnji put osvježen 05.10.2021.

Ocijenjeno u analizi