SZO ZABRANILA OBDUKCIJE: Italija prekršila naredbu i ovo otkrila kod umrlih!

Izvor/medij: Kutaknet
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, Svjetska zdravstvena organizacija nije zabranila obdukciju preminulih COVID-19 pacijenata

Italijanski lekari nisu poštovali globalni zakon SZO o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od koronavirusa, i otkrili su da to nije virus, već bakterija koja uzrokuje smrt! Ona dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi i smrti pacijenta.

Tako Italija već pobeđuje tzv. Kovid-19, koji nije ništa drugo do “uobičajena intravaskularna koagulacija” (tromboza), piše sajt thelogicalindian. com, koji donosi i dokaze u vidu dokumenata italijanskog Ministarstva zdravlja.

“A način na koji će se nositi s tim, to jest njegovim lečenjem, jesu antibiotici, protivupalni lekovi i antikoagulansi. Pre svega – aspirin?!“

 

Ovu senzacionalnu vest priredili su italijanski lekari obdukcijom pacijenata, sa uzrokom smrti koju je proizveo Kovid-19.

Otvorili su telo, i shvatili da su se vene proširile i zgrušavale krv, da su sve vene i arterije pune krvnih ugrušaka koji ometaju normalan protok krvi, prevozeći kiseonik do svih organa, uglavnom do mozga, srca i pluća, a pacijent na kraju umre…

Već znajući ovu dijagnozu, italijansko Ministarstvo zdravlja odmah je izmenilo protokole lečenja protiv Kovid-19 … I počelo je propisivati ​​100 mg. aspirina i apronaksa svojim zaraženim pacijentima!

PROČITAJTE JOŠ PREMINULA BEBA U KC NIŠ: Trudnica koja je bila na respiratoru se porodila, doktori nisu mogli da spasu dečaka 

Rezultat: pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja puštalo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

To je razlog zašto antibakterijski gel deluje, i hlor-dioksid …

Članak indeksiran 04. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me