TAČIJU DOŽIVOTNA ROBIJA! Čovek ZAPLAKAO u sudnici koliko ga grlo nosi, EVO šta mu je rekao sudija Smit (FOTO)

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: Hašim Tači nije dobio doživotnu zatvorsku kaznu, suđenje još nije počelo

Vjerujemo da vam je svakako preko glave konstantnih nemira na području Balkana koja traju u posljednjih 35 godina. Mnogo se diskutuje na ovu temu, a netrpeljivost među narodima se odrazilo na sve sfere društva. Sveto trojstvo između kojih traju konstantna podbadanja su ona između Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Neriješena pitanja poslije rata koji se odigrao u periodu 1992-1995 godina. Međutim, Srbija ima još jednog političkog jakog protivnika, a to je svakako Kosovo, sa kojim se spori posljednjih 100 godina. Nijedna strana ne želi da popusti, a oni koji najviše ispaštaju jesu sasvim obični ljudi na obadvije strane. Ovih dana je Hašim Tači u Hagu na suđenju, a jučer se obratio i glavni sudija Smit, koji je rekao da je Tači trebao biti priveden još davno.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Već tada bi dobio kaznu doživotnog zatvora, što bi svakako izravnalo neke račune, i poprilično smirilo srpsku stranu. On se ovaj puta na oficijelnoj stranici Haškog tribunala osvrnuo na rad suda, jer bi sada Tači komotno mogao da “propadne u zemlju.”, što ne bi bio prvi puta da se desi. 

On je također naveo, da bi Tači mogao sada da utiče na kompletno suđenje, da prijeti i ucjenjuje same svjedoke, tako da je po njemu sve to trebalo puno ranije da se završi i da bude priveden u Haški Tribunal. Kako vi mislite da će se završiti cijeli ovaj proces samog suđenja Hašimu Tačiju?

Članak indeksiran 30. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me