Raskrinkavanje.ba

Magicus → TAJNA PRAVILA ILUMINATA: Pakt židovskog tajnog društva, poznatog kao “Red Iluminata” - II nastavak

01.09.2023
Tekst članka

48. Uvijek ćemo od njih skrivati božansku istinu, da smo svi jedno. To nikad ne smiju saznati!

*(Svi smo stvoreni od istog Stvoritelja [Boga] – jer kako i muslimanska vjera propovijeda – postoji samo jedan Bog, neovisno o tome, kojim imenom tu silu i snagu svjetla i ljubavi, nazivaju pripadnici pojedinih vjerskih zajednica na zemlji).

49. Oni nikada ne smije znati da je boja (kože) iluzija, oni uvijek moraju misliti da nisu jednaki.

50. Kap po kap, kap po kap ćemo postizati naš cilj.

51. Mi ćemo preuzeti njihovu zemlju, sredstva i bogatstvo, za ostvarivanje potpune kontrole nad njima.

*(Dana 1. listopada 2003 Savezna Vlada S.D. izjavila da je potrebno, za prikupljanje podataka u njenoj cjelokupnoj okolini, da svi članovi zajednice (“osobe”) poslovnih partnera Vlade S.D., imaju kao jedinstveni identifikator, D&B® D-U-N-S® broj – radi provođenja bilo kojeg posla s Vladom. To uključuje sve poslove, koji se ugovaraju s Vladom S.D., kao i sve primatelje podarenog novca Vlade S.D. www.upik.de/media/DnB_Policy_Guides.pdf D-U-N-S® broj može biti dodijeljen samo tvrtkama).

52. Mi ćemo ih zavesti na prihvaćanje zakona, koji će ukrasti i ono malo slobode koju će imati.

53. Mi ćemo uspostaviti novčani sustav koji će ih zauvijek zarobiti, držeći njih i njihovu djecu u dugovima.

*(Porez na dohodak, na robu, zemljište, nasljedstvo, zaduženja preko uzimanja kredita od banaka, naravno uz kamate i sl. Unosom u knjigu rođenja, stvara se od živog čovjeka umjetna osoba, “slamnati čovjek”

54. Kad se budu povezali, mi ćemo ih optužiti za zločine i svijetu predstaviti drugu priču, jer ćemo posjedovati sve medije.

*(Kao “vjerske sekte, nacionalisti, protivnici vladajućeg režima, opasnost za sigurnost zemlje, teroristi, zavjerenici” i sl.).

55.  Mi ćemo koristiti naše medije da kontroliraju protok informacija i njihov ugođaj / osjećaj (izvorno, sentiment) u našu korist.

56. Kad se budu digli protiv nas mi ćemo ih zdrobiti poput kukaca, jer su manje od toga.

57. Oni će biti bespomoćni učiniti bilo šta, jer neće imati oružje.

*(U S.D. najavljen, a možda već i prihvaćen zakon o zabrani posjedovanja oružja u privatnim kućanstvima i istovremeno masivno naoružanje vojske tenkovima, municijom i sa “drones” [trutovi] mali avioni bez pilota itd. Priprema za rat?)

58.  Mi ćemo zaposliti neke od njihovih vlastitih, za sprovođenje naših planova, mi ćemo im obećati vječni život, ali oni nikada neće imati vječni život, jer nisu od nas.**Vidi na kraju.

59.  Novaci će se zvati “pokretači” (inicijatori) i biti će podučeni u tome, da vjeruju u lažne obrede prijelaza u viša područja, (više sfere i carstva). Pripadnici ove skupine će misliti da su jedno s nama, nikad neznajući istinu. Oni nikada ne smiju saznati za tu istinu, jer će se okrenuti protiv nas.

60.  Za svoj rad će biti nagrađeni zemaljskim stvarima i velikim naslovima, ali nikad neće postati besmrtni i pridružiti nam se, nikad neće primiti svjetlost i putovanje zvijezda. Oni nikada neće doseći više sfere – radi ubijanja vlastite vrste, bit će im spriječen prijelaz u sfere prosvjetljenja. Oni to nikada neće znati.

Članak indeksiran 10.10.2023. Zadnji put osvježen 10.10.2023.

Ocijenjeno u analizi