Raskrinkavanje.ba

Tragovi istine → Talijanski Mediji: GOVOR VLADIMIRA PUTINA NARODIMA

23.03.2021
Tekst članka

Govor Vladimira Putina Svijetu:

" Umoran sam danas, umoran sam od svega i želim govoriti državnicima svijeta."

 

" Što to ne valja, kakav to sotonski plan kujete ?"

 

" Hoćete namjerno smanjiti svjetsko stanovništvoi to radite žrtvujući nevine ljude, koristeći nestabilne duhove, koji nažalost vjeruju u vašu političku ispravnost. "

 

"Očevi, majke, djeco:

 

Koja to vrsta monstruma uvjerava jednu obitelj da sakati genitalije sina kako bi se jednoga dana osjećao kao djevojčica znajući da dijete još nema formiran seksualni identite. Koja to vrsta životinja uvjerava zapadne zemlje da otvore vrata terorizmu islamske države ? Ispirete mozgove osoba sa zloćudnim i moćnim medijskim sustavom koji besramno laže. Koji lažu neprekidno i namjerno."

 

"Dopuštate da terorizam odnosi živote nevinih. Vi sami svjesno napadate svoje vrijednosti i svoju kulturu. Htjeli ste uništiti kršćanstvo znajući da će oni koji dolaze s drugih strana nametnuti islam nasiljem i terorom. Znali ste, a sada tražite tražite minutu šutnje za žrtve terora. Svjestan sam svih vaših sotonističkih planova da smanjite stanovništvo planeta. Da otvorite vrata i granice terorističkim skupinama. Također sam svjestan vaših promišljenih namjera da homoseksualizirate stanovništvo. Danas sam ovdje da objasnim kako i zašto to činite. "

 

 

" Oni su toliko zli da se koriste najslabiji i najmarginilizanijima. Uvatili su mlade za uši da im uši duše ispune smećem. Normalizirali su kiruršku promjenu spola. Gradonačelnik Manchestera je učinio islamski terorizam normalnim: Nakon atentata je izjavio kako su teroristički napadi normalna pojava u velikim gradovima. NEVJEROVATNO ! AKO MISLIŠ DA SE TVOJ NAROD MORA NAVIKNUTI DA BUDE MASAKRIRAN, MAKNI SE SA SVOGA POLOŽAJA. Homoseksualizacija društva se vrši na temelju lažnih i izopačenih znanstvenih radova koji iz mjeseca u mjesec izvještavaju kako heteroseksualnost ne postoji i kako heteroseksualnost nije ništa više nego društvena norma, društveni običaj, društvena tradicija. "

 

 

" Sada i ovdje vam govorim da su to ludosti, unparijed smišljene laži za polagano smanjenje svjetskog stanovništva, jer kako znate, homoseksualci nemaju potomstva, neplodni su. Islamisti nas masakriraju, islamisti nas bombardiraju i društvo ne rađa, ne obnavlja se. Rezultat toga je, a što drugo očekujete, nego smanjenje stanovništva. Ali na tome se ne staje. Jer oni promiču čak i uzajamnu mržnju između muškarca i žene. Uništili su feministički pokret da bi ga pretvorili u rat bioloških bića, muškaraca i žena."

 

 

" Znajte da ako se muškarac i žena mrze, uz dodatak neomarksističke filozofije, duh mladih postaje nenormalan. Mladima daju unaprijed programirane upute. Mladići i djevojke odbijaju misliti svojom glavom, isprali su im mozgove i tako ispunili njihove duše idejama koje su apsurdne. Učinili su ih imbecilima. Oni podržavaju džihadističke zakone i potpuno su uvjereni da genitalno sakaćenje ne pridonosi seksualnom identitetu. Uspjeli su ih uvjeriti da  budu neprijatelji tradicionalne obitelji, obitelji koja se rađanjem obnavlja. Ali danas, državnici, povijest će vam dokazati da je zdrav razum jači ! "

 

" Odustanite od svojih planova ! Danas dolazim ovdje u miru zaklinjajući vas da ostavite na miru duhove mladih i marginaliziranih dokazujući vam da sam savršeno svjestan vaših planova. VAŠE SE POLITIKE MORAJU PODHITNO PROMJENITI ! VAŠI MEDIJI MORAJU POČETI GOVORITI ISTINU ! Prestanite neprekidno i planirano napadati mladost u njenoj intimi. Vaša namjera da se čitav narod navikne na to da ga radikalni migranti masakriraju je kukavički čin koji revoltira. Sukobi između muškaraca i žena pod feminističkom zastavom su plan nitkova. To je najžalosniji sukob koji sam ikada vidio u svome političkom životu. Ako Amerika i Europa ne zaustave ove svoje planove morat će se sukobiti ne sa sa bjesom Božjim nego i mojim. ZAUSTAVITE VAŠE PLANOVE ! NEKA ŽIVI BOG I DOMOVINA ! ILI SMRT ! " 

Članak indeksiran 14.05.2021. Zadnji put osvježen 14.05.2021.

Ocijenjeno u analizi