Raskrinkavanje.ba

Balkan → Teniserka publiku zapanjila: Bez donjeg veša izašla na teren i podigla suknju da se pohvali time

11.10.2018
Tekst članka

Teniserka publiku zapanjila: Bez donjeg veša izašla na teren i podigla suknju da se pohvali time

4 dana ago NovostiPočetna Leave a comment 545 Views

 

ITALIJANSKA TENISERKA, KAMILA ĐORĐI JE APSOLUTNO ZAPANJILA PUBLIKU KADA JE IZAŠLA NA TEREN. TENISERKA KOJA UVIJEK PRIVLAČI PAŽNJU PRISUTNIH ZAHVALJUJUĆI SVOJIM ATRAKTIVNIM IZDANJIMA.

Svi su složni u tome da je pretjerala sada. Naime, teniserka je do polufinala u Tokiju uspjela probiti, gdje je od Naomi Osake izgubila. Svijet ne bruji o Naomi, nego o Kamili koja je na teren izašla bez donjeg veša, pokazala svima.

Ne mogu da vjerujem, da li se ona hvali time što ne nosi donji veš ispod? Na društvenim mrežama se svi pitaju na kojim je sve od slika meča i snimaka vrvi, sa posebnim osvrtom na kadrove prema pozadini uperene.

Giorgi je rođena u Macerati u Italiji argentinskih roditeljima talijanskog podrijetla. Prema nekim novinama, njezini su roditelji židovskog podrijetla. Međutim, prema The Jerusalem Postu, ova izvješća nisu potvrđena. Giorgi je smatrala emigracije u Izraelu 2012. godine, nakon što je njezin otac Sergio otvorio pregovore s Izraelskim teniskim udrugama u odnosu na financijske uvjete za njezino useljavanje. Njeni roditelji su Claudia Gabriella Fullone, modni dizajner, koji izrađuje različite haljine za svaku utakmicu i Sergija Giorgija. Obojica su se preselili u Italiju iz La Plate, Argentina. Sergio Giorgi je izrađen u Argentini 1982. godine i borio se u Falklandskom ratu protiv Britanaca; on trenira Camilu puno radno vrijeme. Od rujna 2013., obitelj Giorgi bila je sa sjedištem u talijanskom gradu Pisi.

Izvor: dobardan

Članak indeksiran 13.10.2018. Zadnji put osvježen 13.10.2018.

Ocijenjeno u analizi