Raskrinkavanje.ba

Žena → Teniserka ZAPANJILA PUBLIKU: "Da li je ona to na teren izašla BEZ GAĆICA i još i zadigla suknju da to pokaže?"

06.10.2018
Tekst članka

Italijanska teniserka Kamila Đorđi (26) atraktivnim izdanjima uvek privlači pažnju publike, ali svi se slažu da je sada zaista preterala!

06.10.2018. 18:56

Izašla je na teren i zaprepastila publiku!

Kamila je poznata po provokativnim izdanjima

KAMILA JE POZNATA PO PROVOKATIVNIM IZDANJIMAFOTO: YOUTUBE

Teniserka se, naime, probila do polufinala u Tokiju, gde je izgubila od Naomi Osake. Ipak, svet ne bruji o Naomi već o Kamili koja je, priča se, na teren izašla bez donjeg veša i to svima pokazala.

- Neverovatno! Da li se to ona hvali time što ne nosi gaćice? - pitaju se na društvenim mrežama na kojima sve vrvi od snimaka i slika meča, sa posebnim osvrtom na kadrove uperene ka zadnjici.

 

Kamili ovo svakako nije prvi put da izaziva pažnju provokativnim kombinacijama, ali sada je, poručuju joj, zaista preterala.

Inače, nedavno je i Serena doživljavala napade na račun svog oblačenja na terenu. Setimo se, predsednik teniskog saveza Francuske Bernard Gidiseli rekao je da nošenje "hrabrih" odevnih kombinacija na terenu Rolan Garosa više neće biti dopušteno, a to je indirektno išlo na račun Serene Vilijams koja se pojavila u odelu inspirisanim kostimom "žene mačke", koji je nosila, objasnila je kasnije, zbog problema sa krvnim ugrušcima nakon porođaja. Kasnije se pojavila u tutu suknjici i ponovo izazvala kontroverze, ali ovako daleko nije išla.

U međuvremenu, pažljivi posmatrači zaključili su da Kamila ipak nosi gaćice, ali činjenica da je odabrala neprimerenu opremu i dalje stoji. Ipak, na društvenim mrežama nižu se uzvici divljenja mladoj teniseriki na račun njenih oblina. Skor na terenu niko i ne spominje.

T.G.

Članak indeksiran 13.10.2018. Zadnji put osvježen 13.10.2018.

Ocijenjeno u analizi