TEORETIČAR zavjere i OBJEKT zavjere se sada biološki razlikuju po boji krvi

Izvor/medij: Homunizam
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Ne, vakcinisani i nevakcinisani se ne razlikuju po boji krvi

Ako bih trebao odabrati samo jednu sliku za odgovoriti ljude od cijepljenja, pa makar po cijenu gubitka posla, onda bi to bila ova slika:

Pitanje: “Može li to biti nešto jednostavno, kao 2 tipa krvi?”

Odgovor: “Ne. Ja sam med.sestra na dijalizi i sama to vidim…njihova krv počinje zgrušavati mašine i gotovo da pocrni. Morala sam početi koristiti Heparin na njima, što prije nisam nikad morala. I još uvijek su zagušivale strojeve.”

Naravno, odmah uskaču factcheckeri s platnog spiska BigFarmacije – da to nije istina. Nekada je razumnom čovjeku bila dovoljna AgataChristie-jevska analiza motiva osumnjičenih:

Što bi s lažnom dojavom mogla dobiti medicinska sestra (osim otkaza), a što od poricanja njenih riječi dobiva ekipa fukaragrafa.hr, plaćena dolarima elite.

Uglavnom, jednom viđeno nešto od ovoga nakon par dana više ne možeš naći na internetu. Tako funkcionira cenzura bogatih moćnika. I ako baš nisi u toj branši i vidio na svoje oči – to ne postoji.

Pitam vas još jednom što bi žena dobila da laže o tome. I što ja dobivam prenoseći njene riječi (osim rizika skidanja bloga s ove platforme)? A što dobivaju oni u fukaregraf.hr za svoje laganje?

Koja ugroza, koji povod je bio da si čovjek pocrni krv? Ovo su stope preživljavanja za ugrozu Covid-19.

Cijepljeni su jednostavno prevareni u ovoj pogodbi. Trebaju prestati ići po nove doze i daljnje uništavanje krvi (“Cijepljeni imaju slijepljene crvene krvne stanice“) dok ne bude fatalno. I odmah istražiti “suramin” i maslačak (“Ekstrakt lista maslačka blokira spike-protein da se veže za ACE2 receptor“)

Necijepljena krv (lijevo) i cijepljena krv (desno) s crijevasto zalijepljenim crvenim krvnim pločicama

Članak indeksiran 20. 12. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me