TEŠKA TRAGEDIJA: Rastužiće vas kada vidite ko je stradao u saobraćajnoj nesreći!

Izvor/medij: Infoportal.club
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: „Infoportal.club“ ili recikliranje horora

– Kuća mu je na sto metara, tu u Grdovićima. Sutra je trebao da slavi rođendan. Strašno. Jutros je u Arilju muk. Čuli smo crne vijesti ranom zorom, šokirani smo – kaže mještanka Arilja.

Po njenoj priči Ostojić i Đunisijević su bili dobri prijatelji. Te kobne večeri vraćali kući sa nekog veselja.

– Ne znam stvarno šta je prethodilo nesreći. U pitanju je dionica gdje je put prav kao strijela. Međutim pada je neka kišica sitna, put je sigurno bio klizav….Policija će utvrditi detalje, ali nažalost njega više nema. Zaista je bio sjajan mladić, u Arulju ga pamte samo po dobru. Bio ej sjajan lik. Mnogo smo tužni i prazni, i ne možemo da se pomirimo uopšte sa tim da ga nema- priča ona.

Miroslav Ostojić iza sebe je ostvio suprugu i trogodišnjeg dječaka.

Nažalost crn mjesec za Arilje je avgust. prošle godine u ovo vrijeme u saobraćajnoj nesreći u Arilju, poginuli su Aleksandar Filipović (26) i Marko Mladenović (28), konobari sa najpoznatije plaže na Rzavu, “Bose noge“.

Do nesreće je došlo u mjestu Vrbice, takođe na putu koji vodi od Arilja ka Požezi, a kobni sudar se dogodio kada je vozilo marke “Reno” užičkih registarskih oznaka, skrenulo u suprotnu traku i sudarilo u teretno motorno vozilo.
(Blic.rs)

Članak indeksiran 06. 08. 2018 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me