Raskrinkavanje.ba

24 sata info → Tifa i Alen Islamović potukli su se nakon koncerta u Budvi?

01.01.2018
Tekst članka

Već dugo se šuška o netrpeljivosti između Islamovića i Vojičića, kao i o neslaganju unutar Bijelog dugmeta. Legendarni bend je za doček 2018. u Budvi u džep navodno stavio čak 110.000 eura.

Bilo je 30 ljudi na bini. Kad su silazili, Tifa je zapeo i nehotice gurnuo Alena. Nisu se potukli, slučajno su se okrznuli. Poslije su sjedili u kafiću skupa, nikakvog sukoba nije bilo, tvrdi menadžer Bijelog dugmeta Adis Gojak. Ipak, očevici kažu drugačije.

Mladen Vojičić Tifa (57) navodno je zamjerio Alenu Islamoviću (60) što je, na novogodišnjem koncertu u Budvi, otpjevao dionicu pjesme koja je bila namijenjena njemu. 

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa navodno su se prvo posvađali, pa se naguravali i na kraju se potukli jer je Islamović ‘ukrao’ Tifi njegovu dionicu pjesme

Nazočni tvrde kako je, po silasku s bine, najprije došlo do verbalnog sukoba dvojice pjevača, nakon čega su se Islamović i Tifa počeli naguravati. Sve je kulminiralo u backstageu u kojemu je navodno došlo i do fizičkog obračuna, pišu vijesti.me.

Prema riječima svjedoka, Tifa je navodno izvukao deblji kraj. Kolega iz Bijelog dugmeta Goran Bregović (67) navodno se nije htio miješati u njihov sukob.

 

Već dugo se šuška o netrpeljivosti između Islamovića i Vojičića, kao i o neslaganju unutar Bijelog dugmeta. Legendarni bend je za doček 2018. u Budvi, prema pisanju tamošnjih medija, u džep stavio čak 110.000 eura.

Članak indeksiran 02.01.2018. Zadnji put osvježen 02.01.2018.

Ocijenjeno u analizi