TKO ZABRANJUJE AUTOPSIJE: Italija je ignorirala red i evo što je otkrila kod onih koji su umrli od, kruna, kao što svi tvrde!

Izvor/medij: 011 vodic
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, Svjetska zdravstvena organizacija nije zabranila obdukciju preminulih COVID-19 pacijenata

Talijanski liječnici nisu poštivali globalni zakon WHO o zdravlju, koji ih poziva da ne obavljaju obdukcije smrti od koronavirusa i otkrili su da to nije virus, već bakterija koja uzrokuje smrt! Dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka i smrti pacijenta.

Tako Italija već pobjeđuje tzv Kovid-19, što nije ništa drugo nego "normalna intravaskularna koagulacija" (tromboza), piše stranica thelogicalindian. com, koji također donosi dokaze u obliku dokumenata talijanskog ministarstva zdravstva.

"A način da se nosimo s tim, to jest njegovo liječenje, jesu" antibiotici, protuupalni lijekovi i antikoagulansi. "Prije svega - aspirin ?!

Ovu senzacionalnu vijest priredili su talijanski liječnici obdukcijom pacijenta, uzrok smrti koji je proizveo Kovid-19.

Otvorili su tijelo i shvatili da se vene šire i zgrušavaju krv, da su sve vene i arterije pune krvnih ugrušaka koji ometaju normalan protok krvi, prenoseći kisik u sve organe, uglavnom u mozak, srce i pluća, a pacijent je na kraju umro ...

Već znajući ovu dijagnozu, talijansko Ministarstvo zdravlja odmah je promijenilo protokole liječenja protiv Kovid-19… i započelo propisivanje 100 mg. aspirin i apronax svojim zaraženim pacijentima!

Rezultat: pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja u jednom danu je pustilo i poslalo kući više od 14.000 pacijenata.

Zato djeluje antibakterijski gel i klor dioksid ...

Izvor: thelogicalindian. com / aleksinac. biz

Članak indeksiran 04. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me