TRAGEDIJA! POZNATA GLUMICA PREMINULA: SMRT supruga ju je DOTUKLA, nije mogla dalje bez NJEGA! TUGA DO NEBA! (FOTO)

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Klikbejt Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Balkan Life Today nastavlja izmišljati tragične vijesti

Postoje neke ljubavi koje su vječne i toliko jake da jednaosoba vene i čezne za drugom toliko da na kraju i umre. To se desilo i poznatoj srpskoj glumici Đurđiji Cvetić koja je preminula iznenada od tuge nakon što je preminuo njen suprug Avdo Mujčinović.

On joj je bio njaveći životni oslonac i osoba sa kojom je našla sreću a kako nisu mogli da imaju djecu jedno drugome su postali sam centar svijeta i posvetili su se jdno drugome. Đurđija je bila i jako uspješna u svom poslu i nizala je uspjehe jedan za drugim a osvojila je i veliki broj nagrada. Poznata glumica je u jednom od svoji posljednjih intervjua rekla kako je zbog smrti svog supruga došla u stanje u kojem se teško razboljela i dobila je zloćudnu bolest na dojci.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Pokušavala je da uz pomoć nutricioniste uvede značajne promjene u svojoj ishrani a prije same operacije i zračenja je počela da koristi i makrobiotičke porizvode. Ona je objasnila da joj je nakon operacije uz ishranu najviše pomagala i akupunktura ali na kraju ništa nije stvarno pomoglo. Ona je smatrala da je ovu tešku bolest dobila od tuge za svojim mužem i rekla je da je većinu svog života provela okružena ljubavlju i pažnjom kojom ju je obasipao njen suprug te da je bila veoma sretna osoba.

Njih dvoje su zajedno odrastali i sazrijevali i njihovo zajedništvo je bilo potpuno a pošto nisu imali djece njihova ljubav je bila sve veća. Kad skoro cijeli život provedeš u ljubavi kakva je bila njihova i odjednom ostaneš bez tog okeana ljubavi shvatiš koliki je to gubitak. To ništa ne može da nadoknadi a njih dvoje za trideset godina nisu potrošili ljubav koju su imali i ona je bila dovoljna za 4 života.

Članak indeksiran 28. 04. 2022 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me