TRAMP POVLAČI AMERIKU IZ NATO PRE PREDSEDNIČKIH IZBORA! Džon Bolton digao na noge Zapad, DA LI JE OVO KRAJ ALIJANSE?!

Izvor/medij: Informer
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Trump nije “naredio” povlačenje SAD-a iz NATO-a

Džon Bolton je izjavio da Donald Tramp može najaviti istupanje SAD iz NATO pre predsedničkih izbora koji su zakazani za 3. novembar

Bivši Trampov pomoćnik za nacionalne bezbednost dodatno je ukazao:

- Još su tri meseca ostala do izbora,  ali je to sa stanovišta američke politike - večnost. Mogućnost onoga što nazivam  "oktobarskim iznenađenjem" vrlo je realna. Tramp može i pre izbora odlučiti da povuče sve američke snage iz Avganistana ili da najavi izlazak SAD iz NATO.

Bolton je naveo da će u oktobru biti održan četvrti samit sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom na kojem će biti proglašen mir na Korejskom poluostrvu i okončanje nuklearnog programa.
       
Podsetimo, Sjedinjene Države su povukle gro vojske iz Nemačke, a Tramp je u međuvremenu smanjio uplate u budžet NATO. 

(VIDEO) VATRENI TORNADO JURI 95 KM NA SAT, UNIŠTAVA SVE ŠTO MU JE NA PUTU! Apokaliptične scene u Kaliforniji, već izgorelo 800 hektara!

Predsednik Sodavno zahteva da se drugačije raspode rashodi Alijanse, kao i da zemlje Evrope i Kanada moraju da kompenzuju gubitke.

Predsednik SAD nije zadovoljan stavom Nemačke, koja je pristala da poveca izdvajanja za NATO, ali tek do 2031. godine. 

MILO ĆE BITI TAČIJEV SVEDOK U HAGU?! Đukanović će učiniti sve da "zmija" izbegne kaznu za monstruozne zločine OVK nad Srbima?!

U ovom trenutku mali broj zemalja izdvaja dva odsto BDP-a u vojni budžet Alijanse, To su Grcka, Poljska, Velika Britanija i tri balticke zemlje - Letonija, Litvanija i Estonija.

Članak indeksiran 21. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me