Raskrinkavanje.ba

HIP → TREND SOTONISTIČKOG UŽASA: Nakon Njemačke i Švedska legalizirala brak djece sa pedofilima!

29.09.2017
Tekst članka

Perfidno ozakonjenje pedofilija ide dalje. Uskoro i u ostale sluganske zemlje EU. U Hrvatskoj je 26 pedofila osuđeno na dobrovoljni rad, a kada im istekne kazna brišu se iz evidencije i mogu ponovno krenuti u lov na djecu.

U potezu koji je zgrozio Šveđane svjesne da je ovaj ”zakon” promicanje pedofilije na mala vrata, švedska je vlada branila svoju kontroverznu odluku branila ”objasnivši” da ogroman priliv imigranata iz poligamnih i “spolno raznolikih” kultura rezultira osjetljivom “humanitarnom” krizom. 

Ne laje pas radi sela nego radi sebe. Švedska je dozvolila, ozakonila, brak između migrantske djece i mnogo starijih osoba kako bi to sutra postalo u Švedskoj nešto najnormalnije, što je drugim rječima otvoren put za brakove svim pedofilima.

Jer, pedofilija je bolest koja se ne može liječiti pa na ovakav način vlade europskih zemalja omogučavaju pedofilima legalno općenje sa djecom. Sada su u pitanju ograničenja za djevojčice od 10 i više godina, sutra će dobnu granicu spustiti ispod 10 godina ili kako kaže jedan od talmudskih zakona po kojem se moraju ravnati sve sluganske ili sotonske EU vlade: ”Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti” (Talmud, Aboda sara 37a).

I ovo je strašno saznanje a narodi, 500 milijuna ljudi u EU zemljama, i dalje šute i na sve ovo gledaju kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći. Neće samo od sebe proći!

“Mi ne prihvaćamo ili ne odobravamo dječje brakove, ali zakon također navodi da se pojedinačna suđenja trebaju provoditi u svakom slučaju. Naša je procjena bila da djevojke mogu živjeti s ljudima tijekom procesa azila,” izjavila je predsjednica Socijalnog odbora Karlskrona Ingrid Hermansson.

Međutim, ovaj ”pristup” nije uvjerio u vladine dobre namjere Camillu Brunsberga iz Konzervativne stranke, koja tvrdi da su djevojčice, umjesto braka, trebale biti smještene u dom za njegu djece i mladih osoba, dok bi njihovi ”supružnici” trebali biti upućeni u prebivalište azila migracije. Brunsberg je rekla da nema druge alternative, jer sva druga rješenja podrazumijevaju da švedska vlada, prihvaćanjem braka djeteta i starijih osoba, podmuklo uvodi pedofiliju u Švedsku jer će imigranti sutra postati švedski građani. Pa kad mogu oni mogu i ostali građani Švedske.

Švedski ozakonjeni pedofilski brak donio je puno kritika od, između ostalih,i švedske aktivostice za ženska prava Elisabeth Massi Fritz, koja je ovo nazvala sramotnim i neprihvatljivim”. Ranije, švedske vlasti, uključujući ministra pravosuđa Morgana Johanssona i ministra djece Åsa Regnera, više puta obećale da će provjeriti ustavnost zakona o okavim brakovima. Naravno, glavno da su obećali, a nada zadnja umire!

Perfidno ozakonjenje pedofilije ide dalje. Uskoro će stići i u ostale slugansko-sotonske zemlje EU. U Hrvatskoj je 26 pedofila osuđeno na dobrovoljni rad, a kada im istekne kazna brišu se iz evidencije i mogu ponovno krenuti u lov na djecu.

Potpuno je jasno da u EU državama upravljaju korumpirani slugani, homoseksualci, pedofili, lezbijke, osuđenici, jednom rječju najgori politički šljam lišen svih ljudskih i Božjih osobina. Svi zakoni koje usvajaju korumpirani zastupnici u parlamentima su sotonski, a ne Božji zakoni.

Hrvatska vlada na čelu sa Plenkovićem, predsjednica Kolinda i kardinal Bozanić dozvolili su Frljiću izvođenje predstave u kojoj se teško difamira kršćanstvo, predstave u kojoj Isus silazi s križa i siluje muslimanku. To je pljuvanje po gotovo cijelom hrvatskom narodu koji se deklarira kao kršćanski (preko 85%).

Naravno, glavni mediji-presstitutke u službi sotonista, odigrali su glavnu ulogu kako bi što manje informacija ili dezinformacije stigle do građana. Hrvatski narod je i u ovom slučaju pokazao koliko je zapravo neosvješten i neupućen u ono što mu se 27 godina radi iza leđa.

Nažalost, pedofile ćemo očito morati sami rješavati na način kako ga je rješila Tatanysha Hedman zapalivši muža nakon što ga je uhvatila kako siluju njihovu 7-godišnju kćerkicu. Stiglo je više od tri tisuće komentara podrške (na našoj stranici) ovoj ženi koja je slučaj pedoflije saam ekspresno rješila.

Istanbulsku konvenciju (rodna ideologija na mala vrata) uskoro planira u Saboru usvojiti zastupnički politički šljam, u Hrvatskoj. To je novi ispit zrelosti za hrvatski narod. Treba spriječiti usvajanje tog sotonskog zakona!

Jer taj zakon je, nakon zakona o istospolnim ”brakovima”, slijedeća stepenica ka ozakonjenju pedofilskih brakova na način kako su ih ozakonili Njemačka i Švedska.

izvori: Istinomprotivlaži | Yournewswire

Čitajte nas na našem portalu:

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. ‘Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.’

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Članak indeksiran 01.06.2020. Zadnji put osvježen 26.08.2020.

Ocijenjeno u analizi