Raskrinkavanje.ba

Poslovni dnevnik → TRUMP JE NAJOPASNIJI URAGAN SVIH VREMENA: Pokrenute tužbe protiv Obame, Klintonovih, Bil Gejtsa, Soroša, Bajdena – SUMRAK GLOBALISTA

02.05.2020
Tekst članka

Obračun američkih suverenista i globalista konačno je ušao u pravne okvire. U kalifornijskom federalnom sudu pokrenut je postupak protiv dva bivša predsednika Sjedinjenih Američkih Država, nekoliko članova njihovih porodica, bliskih saradnika, sponzora, kao i stranih političara i kompanija.

Tužba, na 87 strana, podneta je protiv Baraka Obame, Bila i Hilari Klinton, Džoa i Hantera Bajdena, Bila Gejtsa, Džordža Soroša i drugih predstavnika bivše administracije i „duboke države“.

Tužbom su obuhvaćene i neke od najuspešnijih kompanija Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc, Neuralink Inc, Alphabet Inc, kao i Gejtosv Microsoft i Zukenbergov Facebook. Na spisku su i kineske kompanije Huawei i Alibaba, pa i kineska Komunistička partija.

Optužene su i Soroševe i Rokfelerove fondacije, Harvarda i Univerziteta u Vermontu, pa i nekoliko najuticajnijih američkih medija: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post, pa i The World Bank.

Optužni predlog je podneo Sajrus A. Parsa, osnivač i izvršni direktor kalifornijske kompanije AI Organization, u kojoj vodi sektor kreativne analize i odbrambenih inovacija.

Parsa 20 godina istražuje složene koncepte bio-digitalnih mreža, hibridnih ratova i biološki terorizam.

 

U poslednje vreme objavio je rezultate istraživanja u kojima upozorava na opasnost koja preti mogućom zloupotrebom  eksperimenta.

Parsa je tužbu podneo nadležnom sudu u Kaliforniji 26. februara 2020, gde je zavedena pod brojem 3:19-cv-02407-CAB-AHG. Obama, Klintoni, Gejts, Soroš i ostali osumnjičeni su za zloupotrebu veštačke inteligencije, kibernetike, robotike, tehnologije za biometrijsku identifikaciju, bio-inženjering, bio-tehnologije, telekomunikacijske mreže 5G i 6G i kvantnu kompjutersku tehnologiju, kojom može da se ugrozi ljudska populacija na celom svetu.

Prema tim navodima, grupa političara i kompanija je osumnjičena za izdaju državnih interesa SAD. Izdaja, subverzivne delatnosti i ugrožavanje bezbednosti izvršeni su transferom tehnologije za proizvodnju biološkog oružja u Kinu, koje može da se upotrebi za bio-terorističke akcije.

Optuženi se terete da su izvršili bio-digitalni socijalni inženjering koristeći ljudsku biometriju i veštačku inteligenciju. Zloupotrebom identifikacijskih kodova i algoritmova na nezakonit način prikupljali su privatne biometrijske podatke, čime su narušili ceo korpus ljudskih prava, uključujući i pravo na privatnost.

Prikupljeni podaci iskorišćeni su za genocid nad kulturološkim posebnostima, religijsku diskriminaciju i medijski uticaj, koji je omogućio cenzuru „nepodobnih“ stavova naučnika i političara, čak i predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa. Kontrola informacija omogućila je kontrolu javnosti.

Uz pomoć naprednih tehnologija, neuralnih mreža i bio-hemije, optuženi su kreirali i razvijali ksenobots tehnologije za eksperimente s matičnim ćelijama i robotikom, sa ciljem da ožive nezemaljske oblike života, koji mogu da mutiraju ili da budu programirani za širenje bolesti koje bi ugrozile opstanak ljudske vrste na bezbroj načina.

– Zloupotrebom bio-tehnologije, sve gore navedene kompanije i lica, pokušavaju da realizuju plan sa željom da stvore veštačku superiornu inteligenciju i reprogramiraju ljude, kako bi im uništili slobodnu volju, sa krajnjim ciljem da izazivanjem ratova među državama i upotrebom virusa i na brojne druge načine unište kompletnu svetsku populaciju. Barak Obama, Hilari Klinton, Džo Bajden, Nensi Pelosi, Bil Gejts, Elon Mask (i ostali gore nabrojani) na nemaran, nekompetentan i izdajnički način su dopustili da Kina i njene korporacije dođu u posed, odnosno da ukradu, bio-tehnologiju, kvantnu tehnologiju, bio-metriku, tehnologiju čipova, 5G, tehnologiju ratnih brodova, svemirsku i druge tehnologije, kao i privatne podatke američkih građana.

Barak Obama je dozvolio da američki biznismeni, institucije, škole i građani investiraju u Kinu i da transferišu osetljive napredne tehnologije, koje ugrožavaju opstanak živote svih ljudi na svetu.

Obama i njegovi saradnici sabotirali su rad svih američkih nacionalnih službi bezbednosti – navodi se u tužbi, kojom je obuhvaćeno oko hiljadu kompanija, mahom iz sektora naprednih tehnologija.

Prebacivanjem savremenih tehnologija iz SAD u Kinu, optuženi su stvorili uslove da kineska vlada i njene kompanije dođu u posed znanja, podataka i modela veštačke inteligencije.

Pristup veštačkoj inteligenciji, kineske vlasti su iskoristile za stvaranje bio-metričkih tehnologija kojima se vrši nadzor, praćenje, lov, karantin, hapšenje, mučenje. U specijalnim koncentracionim logorima i laboratorijama uzgajaju se ljudski organi, namenjeni trgovini.

Kineske komunističke vlasti najsavremenijim tehničkim sredstvima sprovode torturu nad svojim građanima, demokratskim aktivistima, nepodobnim naučnicima, profesorima, sudijama i novinarima, verskim zajednicama poput hrišćanske, manjinskim etničkim grupama kao što su Ujguri i Tibetanci, pa i nad svim ostalim pojedincima, koji zasmetaju vlastima iz bilo kog razloga. Kineski režim je napredne tehnologije iskoristio da stvori bio-metrijsko oružje koje ugrožava bezbednost cele planete.

Kršenjem nacionalnih i međunarodnih zakona, optuženi su stvorili tehnologiju za proizvodnju savremenog nekonvencionalnog oružja.

Transferom te vojne tehnologije u Kinu, izvršili su izdaju nacionalnih interesa i ugrozili bezbednost Sjedinjenih država. Iran je od Kine kupio tehnologiju vrednu 150 milijardi dolara.

Iranska vlada, vojska i verska oligarhija tu tehnologiju koristi za širenje vlastitih interesa na Bliskom istoku, ali i prema SAD i Evropskoj uniji, a zloupotrebljava se i za kontrolu iranskog naroda.

Preko kompanije Huawei, Kina je, u saradnji sa Iranom, razvila program 5G, čiji prsten bi trebalo da uveže Afriku, Bliski istok i Evropu. U tom projektu, Huawei sarađuje s nekoliko značajnih zapadnih tehnoloških kompanija.

Da bi realizovali svoje interese, optuženi su obezbedili podršku političkih grupacija, nevladinih udruženja, fondacija, naučnih i nastavnih ustanova i medija.

Optuženi Obama, Pelosi, Šumer, Klinton, Soroš, Gejts, Bajden i mnogi drugi kreirali su političke konflikte i inicirali impičment, kojim su pokušali da smene predsednika Trampa i njegovu administraciju.

Opstrukcijom rada državnih institucija u SAD, podmetanja i plasiranja netačnih informacija ugrozili su bezbednost ne samo američkih građana, nego celokupne svetske populacije.

Za promociju svojih ideja koristili su usluge raznoraznih “eksperata”. Preko Soroševe, Rokfildove i Gejtsove fondacije zapošljavali su nekompetentne analitičare u Vašingtonu, Njujorku, Santa Moniki i širom sveta.

Finansirali su projekte koji su prikrivali sve opasnosti koje nosi savremena tehnologija i koje mogu da ugroze opstanak ljudske vrste. Skupo plaćeni “eksperti” izazivali su međunarodne konflikte kako bi se u ugroženim zonama pojavljivali kao spasioci, da bi menjali kulturni model i prilagođavali ga potrebama svog projekta.

Optuženi su kreirali multimedijalnu platformu u kojoj su uključeni Fejsbuk, Gugl, Alfabet i druge kompanije. Uvezivanjem preko interneta i bio-digitalnih mreža stvorena je nepostojeća, virtuelna realnost.

Napredna tehnologija je omogućila prikljupljanje privatnih podataka korisnika tih mreža, što je upotrebljeno za kontrolu, praćenje, manipulaciju, reprogramiranje, pranje mozga i socijalni inženjering, a u krajnjem slučaju i za kulturološki genocid, progon, hapšenje i ubijanje ljudi, koji se suprotstave kreatorima bio-digitalnih veštačkih inteligencija, povezanih sa 5G i 6G mrežama i drugim komandnim centrima.

Prema navodima iz optužnice, Gugl je kreirao platformu koja je prikupila podatke iz celog sveta, o ljudima i svim subjektima koji su koristili internet. Gugl preko AI (veštačka inteligencija) sistema ima pristup svemu što je postavljeno on line.

Ubrzanje protoka informacija preko 5G mreža omogućiće sve načine zloupotrebe, od konstantne kontrole populacije na osnovu prikupljenih ličnih podataka do fizičke sile.

Napredna tehnologija u svakom trenutku može da simulira kvarove, tokom kojih bi se izvršili teroristički napadi na svaki entitet uz podršku genetičkih algoritama.  Gugl je pomogao Kini da usavrši napredne AI programe, što je kineska vlada iskoristila da napravi oružje.

Kompanija Deep Mind AI napravila je kvantne kompjutere, koji su bili neophodni za obradu podataka dobijenih preko Gugla. Prema tvrdnjama Elona Maska, ta kompanija je ubrzala razvoj veštačke inteligencije. Deep Mind je tu tehnologiju prosledio Kinezima.

Neuraling i Elon Mask su kreirali projekat koji je uspostavio vezu između ljudskog mozga i kompjutera, sa ciljem da napravi kiborge. Elon Mask je vlasnik kompanija Space X i Tesla.

Tesla je odbacila preporuke vlade SAD da ne posluje sa Kinom i pristala je da sarađuje sa kineskim kompanijama za koje je ustanovljeno da su učestovale u stvaranju, razvoju i eksploataciji “farmi ljudskih organa”. U poslednjih 20 godina u kineskim koncentracionim logorima svake godine se izvrši se od 60.000 do 100.000 neregistrovanih transplatacija.

U trgovinu organima, koje kontrolišu kineske vlasti, uključena je i kompanija Amazon, koja Kini prodaje različite vrste uređaja i komponenti neophodnih u toj “industriji”.

Bil Gejts i njegova kompanija Microsoft takođe su uključeni u sporne poslove kineskih vlasti. Gejts je pomogao Kinezima da svoje bio-metrijske modele rašire po celom svetu i nije informisao javnost o tome da će njegova tehnologija biti korišćena u Microsoft aplikacijama.

Barak Obama je osumnjičen da je svesno dozvolio Kini i njenim korporacijama da dođu u posed tehnologija veštačke inteligencije. Obama je lično promovisao Gugl i Erika Šmita, koji su pomagali kineskom sistemu da love, zlostavljaju i ubijaju građane Kine i da izazivaju konflikte u Africi i na Bliskom istoku.

Za vreme svojih mandata na mestu predsednika SAD, Obama je oslabio FBI, CIA, NSA i vojne službe. Iako je imao informacije o tome da kineske vlasti masovno progone i ubijaju pripadnike političkih, nacionalnih i verskih manjina, pa i da su organizovali međunarodnu trgovinu ljudskim organima, nije preduzeo ništa da ih spreči. Obama je dozvolio svom zameniku Džou Bajdenu da od Kineza uzme 1,5 milijardu dolara

Za ista dela protiv interesa i bezbednosti SAD terete se Hilari Klinton, Nensi Pelosi i Džon Brenan. Oni su učestvovali u transferu AI tehnologije kineskim kompanijama, koje su to iskoristile da razviju projekte za proizvodnju dronova, vojnih brodova, čipova i otiska prsta F 35, kao i svemirske tehnologije.

Političke aktivnosti te grupe oslabile su mogućnost Trampove administracije da se suprotstavi Kini. Oni su krivi za ugrožavanje bezbednosti SAD i za zločine protiv čovečnosti.

Džordž Soroš je optužen za izdaju, jer je preko svojih kompanija i fondacija finansirao pokrete koji su suprotstavljeni interesima vlade SAD. Soroš je koristio of šor kompanije za finansiranje multinacionalne kampanje, kojom je saboritao pokušaje Trampove administracije da spreči opasnost iz Kine, kao što je širenje korona virusa.

Takođe, Rokfelerova fondacija je investirala velike sume novca u kineske kompanije, koje se bave opasnim bio-tehnološkim projetima. Na taj način potkopane su aktivnosti FBI, CIA, NSA i Pentagona na sprečavanju zlozpotreba u progonu kineskih građana, mučenju i ubijanju. Oni su krivi za izdaju i saučesništvo u genocidu.

Od nadležnog suda se zahteva da sve optužene kazni u skladu sa zakonom. Kompanije i privatna lica trebalo bi da budu obavezana da izvrše povraćaj u pređašnje stanje i da plate finansijsku odštetu.

U tužbenom zahtevu se ističe potreba oduzimanja kompletne imovine Obame, Hilari i Bila Klintona, Nensi Pelosi, Bila Gejtsa i njegovog Majkrosofta, CNN-a, Anderson Grope, Tajm Magazina, Njujork Tajmsa, Vašington posta, MIT-a i Harvarda, Džordža Soroša i njegove fondacije i kompanija, Marka Zukenberga i njegovog Fejsbuka, kao i Gugla, Amazona i svih drugih osumnjičenih.

Očekuje se da sud u Kaliforniji, posle analize odgovora optuženih, pokrene postupak u kome će se na optuženičkoj klupi naći vodeći svetski vladari iz senke.

webtribune.rs

Članak indeksiran 15.05.2020. Zadnji put osvježen 15.05.2020.

Ocijenjeno u analizi