Raskrinkavanje.ba

Ekskluzivno.me → TRUMP POVUKAO NAJHRABRIJI POTEZ – OBJAVIO RAT: Podigao tužbe protiv Sorosa, Gatesa, Clintonovih…

05.05.2020
Tekst članka

Obračun američkih suverenista i globalista konačno je ušao u pravne okvire. Na kalifornijskom federalnom sudu pokrenut je postupak protiv dva bivša predsednika Sjedinjenih Američkih Država, nekoliko članova njihovih obitelji, bliskih suradnika, sponzora, kao i stranih političara i kompanija.

 

Tužba, na 87 strana, podnjeta je protiv Baraka Obame, Billa i Hillary Clinton, Joea i Huntera Bajdena, Billa Gatesa, Georgea Soroša i drugih predstavnika bivše administracije i „duboke države“.

Tužbom su obuhvaćene i neke od najuspešnijih kompanija Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc, Neuralink Inc, Alphabet Inc, kao i Gejtosv Microsoft i Zukenbergov Facebook. Na spisku su i kineske kompanije Huawei i Alibaba, pa i kineska Komunistička partija.

Optužene su i Soroševe i Rokfelerove fundacije, Harvarda i Sveučilišta u Vermontu, pa i nekoliko najuticajnijih američkih medija: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post, pa i The World Bank.

Optužni prijedlog je podneo Sajrus A. Parsa, osnivač i izvršni direktor kalifornijske kompanije AI Organization, u kojoj vodi sektor kreativne analize i obrambenih inovacija.

Parsa 20 godina istražuje složene koncepte bio-digitalnih mreža, hibridnih ratova i biološki terorizam.

U posljednje vrijeme objavio je rezultate istraživanja u kojima upozorava na opasnost koja prijeti mogućom zloupotrebom eksperimenata s umjetnom inteligencijom, vojnom robotikom, 5G mrežom i bio-tehnologijom.

Tužba, koju je podnio s namjerom da se spriječi uništavanje čovječanstva, odnosi se upravo na aktualne tehnološke i biološke prijetnje, koje se šire iz Kine, Irana i američke „duboke države“.

Parsa je tužbu podnio nadležnom sudu u Kaliforniji 26. veljače 2020, gdje je zavedena pod brojem 3:19-cv-02407-CAB-AHG. Obama, Clintoni, Gates, Soroš i ostali osumnjičeni su za zloupotrebu umjetne inteligencije, kibernetike, robotike, tehnologije za biometrijsku identifikaciju, bio-inženjering, bio-tehnologije, telekomunikacijske mreže 5G i 6G i kvantnu kompjutersku tehnologiju, kojom može da se ugrozi ljudska populacija na cijelom svijetu.

Prema tim navodima, grupa političara i kompanija je osumnjičena za izdaju državnih interesa SAD. Izdaja, subverzivne djelatnosti i ugrožavanje sigurnosti izvršeni su transferom tehnologije za proizvodnju biološkog oružja u Kinu, koje može da se upotrebi za bio-terorističke akcije.

Optuženi se terete da su izvršili bio-digitalni socijalni inženjering koristeći ljudsku biometriju i umjetnu inteligenciju. Zloupotrebom identifikacijskih kodova i algoritmova na nezakonit način prikupljali su privatne biometrijske podatke, čime su narušili cijeli korpus ljudskih prava, uključujući i pravo na privatnost.

Prikupljeni podaci iskorišteni su za genocid nad kulturološkim posebnostima, religijsku diskriminaciju i medijski utjecaj, koji je omogućio cenzuru „nepodobnih“ stavova naučnika i političara, čak i predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa. Kontrola informacija omogućila je kontrolu javnosti.

Uz pomoć naprednih tehnologija, neuralnih mreža i bio-kemije, optuženi su kreirali i razvijali ksenobots tehnologije za eksperimente s matičnim ćelijama i robotikom, sa ciljem da ožive nezemaljske oblike života, koji mogu mutirati ili da budu programirani za širenje bolesti koje bi ugrozile opstanak ljudske vrste na bezbroj načina.

– Zloupotrebom bio-tehnologije, sve gore navedene kompanije i lica, pokušavaju realizirati plan sa željom da stvore umjetnu superiornu inteligenciju i reprogramiraju ljude, kako bi im uništili slobodnu volju, sa krajnjim ciljem da izazivanjem ratova među državama i upotrebom virusa i na brojne druge načine unište kompletnu svijetsku populaciju. Barack Obama, Hillary Clinton, Joe Biden, Nensi Pelosi, Bill Gates, Elon Musk (i ostali gore nabrojani) na nemaran, nekompetentan i izdajnički način su dopustili da Kina i njene korporacije dođu u posjed, odnosno da ukradu, bio-tehnologiju, kvantnu tehnologiju, bio-metriku, tehnologiju čipova, 5G, tehnologiju ratnih brodova, svemirsku i druge tehnologije, kao i privatne podatke američkih građana.

Barak Obama je dozvolio da američki biznismeni, institucije, škole i građani investiraju u Kinu i da transferiraju osjetljive napredne tehnologije, koje ugrožavaju opstanak živote svih ljudi na svijetu.

Obama i njegovi suradnici sabotirali su rad svih američkih nacionalnih službi sigurnosti – navodi se u tužbi, kojom je obuhvaćeno oko hiljadu kompanija, mahom iz sektora naprednih tehnologija.

Prebacivanjem suvremenih tehnologija iz SAD u Kinu, optuženi su stvorili uvijete da kineska vlada i njene kompanije dođu u posjed znanja, podataka i modela umjetne inteligencije.

Pristup umjetnoj inteligenciji, kineske vlasti su iskoristile za stvaranje bio-metričkih tehnologija kojima se vrši nadzor, praćenje, lov, karantena, hapšenja, mučenja. U specijalnim koncentracijskim logorima i laboratorijama uzgajaju se ljudski organi, namjenjeni trgovini.

Kineske komunističke vlasti najsuvremenijim tehničkim sredstvima sprovode torturu nad svojim građanima, demokratskim aktivistima, nepodobnim znanstvenicima, profesorima, sudcima i novinarima, vjerskim zajednicama poput kršćanske, manjinskim etničkim grupama kao što su Ujguri i Tibetanci, pa i nad svim ostalim pojedincima, koji zasmetaju vlastima iz bilo kojeg razloga. Kineski režim je napredne tehnologije iskoristio da stvori bio-metrijsko oružje koje ugrožava sigurnost cijele zemlje.

Kršenjem nacionalnih i međunarodnih zakona, optuženi su stvorili tehnologiju za proizvodnju suvremenog nekonvencionalnog oružja.

Transferom te vojne tehnologije u Kinu, izvršili su izdaju nacionalnih interesa i ugrozili sigurnost Sjedinjenih država. Iran je od Kine kupio tehnologiju vrijednu 150 milijardi dolara.

Iranska vlada, vojska i vjerska oligarhija tu tehnologiju koristi za širenje vlastitih interesa na Bliskom istoku, ali i prema SAD i Evropskoj uniji, a zloupotrebljava se i za kontrolu iranskog naroda.

Preko kompanije Huawei, Kina je, u suradnji sa Iranom, razvila program 5G, čiji prsten bi trebalo uvezati Afriku, Bliski istok i Europu. U tom projektu, Huawei surađuje s nekoliko značajnih zapadnih tehnoloških kompanija.

Da bi realizirali svoje interese, optuženi su osigurali podršku političkih grupacija, nevladinih udruženja, fundacija, znanstvenih i nastavnih ustanova i medija.

Optuženi Obama, Pelosi, Sumer, Clinton, Soroš, Gates, Biden i mnogi drugi kreirali su političke konflikte i inicirali impeachment, kojim su pokušali da smijeniti predsjednika Trumpa i njegovu administraciju.

Opstrukcijom rada državnih institucija u SAD, podmetanja i plasiranja netočnih informacija ugrozili su sigunost ne samo američkih građana, nego cjelokupne svjetske populacije.

Za promociju svojih ideja koristili su usluge raznoraznih “eksperata”. Preko Soroševe, Rockefellerove i Gatesove fundacije zapošljavali su nekompetentne analitičare u Wašingtonu, New Yorku, Santa Monci i širom svijeta.

Financirali su projekte koji su prikrivali sve opasnosti koje nosi suvremena tehnologija i koje mogu da ugroze opstanak ljudske vrste. Skupo plaćeni “eksperti” izazivali su međunarodne konflikte kako bi se u ugroženim zonama pojavljivali kao spasioci, da bi mijenjali kulturni model i prilagođavali ga potrebama svog projekta.

Optuženi su kreirali multimedijalnu platformu u kojoj su uključeni Facebook, Google, Alfabet i druge kompanije. Uvezivanjem preko interneta i bio-digitalnih mreža stvorena je nepostojeća, virtualna realnost.

Napredna tehnologija je omogućila prikljupljanje privatnih podataka korisnika tih mreža, što je upotrebljeno za kontrolu, praćenje, manipulaciju, reprogramiranje, pranje mozga i socijalni inženjering, a u krajnjem slučaju i za kulturološki genocid, progon, hapšenje i ubijanje ljudi, koji se suprotstave kreatorima bio-digitalnih umjetnih inteligencija, povezanih sa 5G i 6G mrežama i drugim komandnim centrima.

Prema navodima iz optužnice, Google je kreirao platformu koja je prikupila podatke iz cijelog sveta, o ljudima i svim subjektima koji su koristili internet. Googlel preko AI (umjetna inteligencija) sistema ima pristup svemu što je postavljeno on line.

Ubrzanje protoka informacija preko 5G mreža omogućiti će sve načine zloupotrebe, od konstantne kontrole populacije na osnovu prikupljenih ličnih podataka do fizičke sile.

Napredna tehnologija u svakom trenutku može simulirati kvarove, tijekom kojih bi se izvršili teroristički napadi na svaki entitet uz podršku genetičkih algoritama. Google je pomogao Kini da usavrši napredne AI programe, što je kineska vlada iskoristila da napravi oružje.

Kompanija Deep Mind AI napravila je kvantne kompjutere, koji su bili neophodni za obradu podataka dobijenih preko Googlea. Prema tvrdnjama Elona Muska, ta kompanija je ubrzala razvoj umjetne inteligencije. Deep Mind je tu tehnologiju proslijedio Kinezima.

Neuraling i Elon Mask su kreirali projekat koji je uspostavio vezu između ljudskog mozga i kompjutera, sa ciljem da napravi kiborge. Elon Mask je vlasnik kompanija Space X i Tesla.

Tesla je odbacila preporuke vlade SAD da ne posluje sa Kinom i pristala je surađivati sa kineskim kompanijama za koje je ustanovljeno da su prisustvovale u stvaranju, razvoju i eksploataciji “farmi ljudskih organa”. U posljednjih 20 godina u kineskim koncentracionim logorima svake godine se izvrši se od 60.000 do 100.000 neregistriranih transplatacija.

U trgovinu organima, koje kontroliraju kineske vlasti, uključena je i kompanija Amazon, koja Kini prodaje različite vrste uređaja i komponenti neophodnih u toj “industriji”.

Bill Gates i njegova kompanija Microsoft također su uključeni u sporne poslove kineskih vlasti. Gates je pomogao Kinezima da svoje bio-metrijske modele rašire po cijelom svijetu i nije informirao javnost o tome da će njegova tehnologija biti korištena u Microsoft aplikacijama.

Barack Obama je osumnjičen da je svjesno dozvolio Kini i njenim korporacijama da dođu u posjed tehnologija umjetne inteligencije. Obama je osobno promovirao Google i Erika Smita, koji su pomagali kineskom sistemu da love, zlostavljaju i ubijaju građane Kine i da izazivaju konflikte u Africi i na Bliskom istoku.

Za vrijeme svojih mandata na mjestu predsjednika SAD, Obama je oslabio FBI, CIA, NSA i vojne službe. Iako je imao informacije o tome da kineske vlasti masovno progone i ubijaju pripadnike političkih, nacionalnih i vjerskih manjina, pa i da su organizirali međunarodnu trgovinu ljudskim organima, nije poduzeo ništa da ih spriječi. Obama je dozvolio svom zamjeniku Jou Bidenu da od Kineza uzme 1,5 milijardu dolara.

Za ista djela protiv interesa i sigurnosti SAD terete se Hillary Clinton, Nensi Pelosi i John Brenan. Oni su prisustvovali u transferu AI tehnologije kineskim kompanijama, koje su to iskoristile da razviju projekte za proizvodnju dronova, vojnih brodova, čipova i otiska prsta F 35, kao i svemirske tehnologije.

Političke aktivnosti te grupe oslabile su mogućnost Trampove administracije da se suprotstavi Kini. Oni su krivi za ugrožavanje sigurnosti SAD i za zločine protiv čovječnosti.

George Soroš je optužen za izdaju, jer je preko svojih kompanija i fondacija financirao pokrete koji su suprotstavljeni interesima vlade SAD. Soroš je koristio off shore kompanije za financiranje multinacionalne kampanje, kojom je saboritao pokušaje Trumpove administracije da spriječi opasnost iz Kine, kao što je širenje korona virusa.

Također, Rockfellerova fondacija je investirala velike sume novca u kineske kompanije, koje se bave opasnim bio-tehnološkim projektima. Na taj način potkopane su aktivnosti FBI, CIA, NSA i Pentagona na sprečavanju zloupotreba u progonu kineskih građana, mučenju i ubijanju. Oni su krivi za izdaju i suučešništvo u genocidu.

Od nadležnog suda se zahtjeva da sve optužene kazni u skladu sa zakonom. Kompanije i privatna lica trebala bi biti obavezana da izvrše povrat u pređašnje stanje i da plate financijsku odštetu.

U tužbenom zahtjevu se ističe potreba oduzimanja kompletne imovine Obame, Hillary i Billa Clintona, Nensi Pelosi, Billa Gatesa i njegovog Microsofta, CNN-a, Anderson Grope, Time Magazina, New York Timesa, Wasington posta, MIT-a i Harvarda, Georgea Soroša i njegove fondacije i kompanija, Marka Zukenberga i njegovog Facebooka, kao i Googla, Amazona i svih drugih osumnjičenih.

Očekuje se da sud u Kaliforniji, poslje analize odgovora optuženih, pokrene postupak u kojemu će se na optuženičkoj klupi naći vodeći svijetski vladari iz sjene.

Izvor: Intermagazin/predragpopovic.wordpress.com)

Članak indeksiran 15.05.2020. Zadnji put osvježen 16.05.2020.

Ocijenjeno u analizi