Raskrinkavanje.ba

Sada Odmah → Tucite me djeco moja, to sam i zaslužila jer sam svaki moj dan poklonila da ostvarim nešto vama!

02.07.2018
Tekst članka

Ovakvi slučajevi se dogođaju na koje se užasavaju mnogi ali stari i nemoćni trpe i šute, ne smiju da kažu, da ispolje svoju unutrašnju i vanjsku bol. Kažu, samo šuti sramota je da svijet zna.

 

Kakve to duše imate djeco draga, ja nisam nikog i ništa dirala i krala. Sve što sam mogla, vama sam dala. Tucite me, to sam i zaslužila jer sam svaki moj dan poklonila da ostvarim nešto vama. Hvala vam djeco draga i vi ste roditelji i vi možete osjetiti ovu bol koju ja sad osjećam, ali proći će nadam se, proći će, niste me usmrtili iako ste željeli, Bog sve vidi i sve zna i to ne da.

Starica je teško pretučena, što se može i vidjeti na fotografijama, a navodno sve zbog toga što je izgubila dječiju igračku?!

Slučaj je policiji prijavio drugi sin ove nane. Kako navode mediji, u premlaćivanje su bili uključeni ženin sin, njegova supruga i njene dvije sestre.

Navodno je supruga sve započela, nakon prepirke i optužbi na račun majke svog muža.

Tako da je majka na kraju dobila ni kriva ni dužna samo zato što je živa..

Zašto je naša starost i naš život teški vama djeco kad ne znate ni da postojimo eto. Neće dugo potrajati i vi ćete na moj stepen doći kad tad i pred svoje boli vas niko ne voli.

Plačem iz duše ali suza nema, istrošene djeco za Vama.

Ali i dalje vas voli vaša mama, tucite me, jer sam kriva što sam živa, ali ja ipak želim da vas gledam i da sam tu sa vama.

Članak indeksiran 27.08.2018. Zadnji put osvježen 27.08.2018.

Ocijenjeno u analizi