TURISTI ZBOG OVE PORUKE OTKAZUJU LJETOVANJA U HRVATSKOJ: "Pogledajte sliku i recite mi na šta ovo liči?" (FOTO)

Izvor/medij: Novi
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Turisti ne otkazuju ljetovanje u Hrvatskoj

Počela je sezona godišnjih odmora, a mnogima je omiljena destinacija Hrvatska i to Split.

Međutim, čini se kako Splićani nisu zadovoljni načinom na koji se odvija turistička sezona u ovom gradu, a o tome svjedoči i fotografija koja je stigla na adresu portala "Slobodnadalmacija.hr".

Ovo sam snimila jutros u 7.50 sati, kada se i određeni broj građana pokušava kretati Splitom ne bi li stigao na svoja radna mjesta. Budući da je centar grada pretvoren u kombinaciju ogromnog restorana na otvorenom i plaže, to postaje sve teže, te uključuje preskakanje ležećih turista i posvećivanje velike pažnje tome da u prolazu ne zakačiš nečiji pjat s manistrom.

Niti se kontrolira broj turista koji u Split ulaze, niti je njihov suživot s građanima zadovoljavajuće reguliran pravilima, niti se ta pravila, ako ih ima, provode. Tko će na kraju biti odgovoran ako sami sebi prepilimo granu na kojoj sjedimo i postanemo propala destinacija - pita se sugrađanka i dodaje:

- Na kraju imamo konkretan prijedlog: neka zborno mjesto za vođene turističke grupe ne bude nasred Ulice kralja Tomislava, dakle iza Grgura Ninskog, već na platou između tog spomenika i Zlatnih vrata, jer protok ljudi i vozila tom ulicom postaje nemoguć

 

Članak indeksiran 29. 07. 2018 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me