TUŽNE VESTI POTRESLE CELU NJEMAČKU… NAŽALOST, ONESVESTILA SE I PREMINULA JE U AVIONU.. (FOTO)

Izvor/medij: Cenzurisano
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

Danas pišemo o jednoj od najpoznatijih kancelarki kako u Njemačkoj tako i kod na našem Balkanu, a u pitanju je Angela Merkel. Velike stvari je upravo ona uradila za svoju zemlju, a nju vole posebno mlađi ljudi sa Balkana, jer im je ona otvorila sva vrata svoje države da mogu da odu i da zarade sebi para da prežive, jer nisu u mogućnosti da zarade u svojim državama.

Prije nego je kancelarka Angela MErkel otišla u penziju ona je skresala sve moguće troškove u Njemačkoj, pa je u to trenutku oko 3 hiljade osoba ostalo bez posla. Angela je to uradila kako bi smanjila troškove , a sve u jendom cilju a to da Njemačka privreda ne propadne, jer je to bilo teško u tom tenutku zbog pandemije korona virusa koja je zahvatila cijeli svijet. Nakon što je ona otišla za njenu stranu su dolazi samo loše vijesti, a tako jedna od tih vijesti je bila i da je KAren Štrec koja je inače poslanica u parlamentu kolabirala u avionu dok je letila za Njemačku. Tada su mediji prenijeli da je ona zajedno sa svojim suprugom se braća sa kube, a to je bio njen posljednji let u životu. Zatim su stigle tužne vijesti iz aviona u kojem je ona letila, koji je morao vanredno da sleti u Irsku ali da njoj nije bilo nažalost pomoći, preminula je.

KAren je 2009. godine bila članica njemačkog parlamenta, a nju je Angela smatrala za jednu od svojih najpouzdanijih žena u politici iz njene stranke. Ova je vijest jako teško pala za cijelu Njemačku.

 

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me