Tužne vijesti o Miroslavu Iliću ! OVO JE UPRAVO OBJAVLJENO !

Izvor/medij: Pretraga
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: “Tužnim vijestima” ponovo do klikova

Njegov nadimak je “Slavuj iz Mrcajevca”, a njegove pjesme, koje su vecinom hitovi na svim kafanama, na slavljima, i nije vazno da li je to njegova pjesma iz sedamdesetih ili neka novija, svakako je jednako slusana i popularna. Talenat poput njegovog se ne javlja bas cesto, a on je dio zlatne generacije u tadasnjoj Jugoslaviji, a sa njim su bili Saban Saulic, Halid Beslic, Sinan Sakic, Tozovac, Zorica Brunclik i mnogi drugi. Mnogi su misljenja da je muzika u to doba bila mnogo bolja i kvalitetnija, a to se moze vidjeti i po tome da su mnoge pjesme iz tog perioda i dan danas veoma slusane i postale su bezvremenske.

Miroslav Ilic je pjevac koji je popularan u cijeloj Jugoslaviji. Njegova karijera nije mogla da prodje bez mrlja, pa se tako zna a to se i dokazuje na sudu da Ilic nikada nije htio da prizna svog vanbracnog sina. Majka tada odraslog muskarca shvatila je da Miroslav nema namjeru da prizna ocinstvo pa je odlucila da pravdu dobije na sudu, a sama je u nekoliko navrata izjavila da to ne radi zbog novca, vec zeli Ilicevo javno priznanje da je njen i njegov sin. Ilica je to dosta pogadjalo, a kap koja je prelila casu je bila smrt dobrog prijateljima i kolege Dobrivoja Topalovica, a pogodila ga jako i smrt Bore Drljace.

Sve je to jako lose uticalo na njegovo zdravlje, pa su mediji u Srbiji objavili kako je Miroslav imao predinfartkno stanje, i trenutno je na kucnom lijecenju gdje mora strogo da miruje.

Članak indeksiran 10. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me