U Briselu je održan 4. Sajam djece: Homosexualni parovi kupuju novorođenčad od surogat majki

Izvor/medij: HOP
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Lažna vijest Dezinformacija
Raskrinkano u: Ne, u Briselu se nije održao “sajam djece” na kojem se “prodaje novorođenčad”

22. i 23. rujna ove godine u Briselu je održan 4. Sajam djece pod patronatom američke organizacije MEN HAVING BABIES.

Taj sajam je osmišljen i ima za svrhu i cilj omogućiti homosexualnim parovima kupnju novorođenčadi od tzv. surogat majki.

sajam

U dvoranama i prostorijama luksuznog hotela Hilton je vrvjelo od istaknutih i bogatih muškaraca, koji su prelistavali kataloge štampane na sjajnom papiru. Razgledali su fotografije djece, koja su na ovaj način prodana, i žena, koje će im nositi tu “njihovu” buduću djecu (tzv. surogat majke) i koje će biti spremne potpisati sa tim homo parovima ugovor, kojim će se obavezati, da će se nakon poroda odreći djeteta u korist tih parova, za određeni iznos novca.
Homoseksualni parovi na ovom sajmu prolaze kroz ponude, cijene za sticanje novorođenčeta su različite – prema “kvaliteti”. Najniža cijena je 95.000 dolara (prije 4 godine bila je 60.000), maksimalan iznos je 160.000 dolara. Ti takozvani “all inclusive” paketi uključuju sve usluge: psihološku podršku, pravnu pomoć, osiguranje spolnih ćelija – jajne ćelije i spermu (ako je potrebno), nalaženje surogat majki, osiguravanje letova i hotela u zemljama u kojima će se pojedine izabrane majke poroditi itd.
Ova trgovina djecom se više i ne obavlja skriveno ili tajno, obavljaju je ljudi u odijelima sa novčanikom u ruci, i otvoreno ignorirajući i obilazeći europske zakone. Europski parlament je 2015. godine čak osudio izdavanje maternica kao vid zlouporabe žena i ženskog tijela.
Zbog čega onda nijedan europoslanik ne izađe iz svoje kancelarije i ne progovori ili se javno pobuni zbog tih gnjusnih akcija!?
Za čega ih plaćamo?
I ono što mene osobno najviše užasava, to je pitanje, koliko ćemo čekati da taj sajam djece proširi svoje “tržište” i fokus djelovanja usmjeri i na već rođenu djecu, i da trgovina djecom bude ozakonjena i pravna i da se više ne tretira kao kriminalna radnja, a sve u svrhu zadovoljavanja bolesnih potreba poremećenih umova koji se nad tom djecom mahom iživljavaju!?
Fuj, Europo, nekad si bila kolijevka civilizacije, sad si se pretvorila u smetište nakaza koje ti plaćaju da bi te trovali svojim smrdljivim dahom i da bi te plodili svojom truleži.

Renata Janc

HOP

Članak indeksiran 28. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me