U Briselu Održan 4. Sajam Djece: Homoseksualni Parovi Kupuju Novorođenčad Od Surogat Majki

Izvor/medij: Cazin.ba
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Demantirano Prenošenje lažnih vijesti Dezinformacija
Raskrinkano u: Ne, u Briselu se nije održao “sajam djece” na kojem se “prodaje novorođenčad”

Prije dva mjeseca u Briselu je održan 4. Sajam djece pod patronatom američke organizacije MAN HAVING BABIES

Taj sajam je osmišljen i ima za svrhu i cilj omogućiti homoseksualnim parovima kupnju novorođenčadi od tzv. surogat majki.

Homoseksualni parovi na ovom sajmu prolaze kroz ponude, cijene za sticanje novorođenčeta su različite – prema “kvaliteti”. Najniža cijena je 95.000 dolara (prije 4 godine bila je 60.000), maksimalan iznos je 160.000 dolara. Ti, takozvani, “all inclusive” paketi uključuju sve usluge: psihološku podršku, pravnu pomoć, osiguranje spolnih ćelija – jajne ćelije i spermu (ako je potrebno), nalaženje surogat majki, osiguravanje letova i hotela u zemljama u kojima će se pojedine izabrane majke poroditi itd.
Ova trgovina djecom se više i ne obavlja skriveno ili tajno, obavljaju je ljudi u odijelima sa novčanikom u ruci, i otvoreno ignorirajući i obilazeći evropske zakone. Evropski parlament je 2015. godine čak osudio izdavanje maternica kao vid zloupotrebe žena i ženskog tijela.
Zbog čega onda nijedan europoslanik ne izađe iz svoje kancelarije i ne progovori ili se javno pobuni zbog tih gnusnih akcija!?

 

(saff/HOP)

Članak indeksiran 28. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me