U Islandu je puno neudatih žena. Vlada očajna, daje 10000 dolara ako oženite curu iz te zemlje…

Izvor/medij: Virealni
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Brak sa ženom sa Islanda ne donosi novčanu nagradu od vlade

Island, mala zemlja sa sjevera Starog kontinenta, poznata po svojim vulkanima i divljoj prirodi, odlučila je da još jednom dospije u centar pažnje svjetskih medija.

Naime, vlada Islanda planira povećati svoju populaciju koja je posljednjih godina u konstantnom padu. Da problem bude još veći, ženska populacija je stalno u porastu, te se iz godine u godinu povećava broj žena koje nisu u prilici da nađu muškarca.
Islandska vlada je stoga odlučila da na vrlo interesantan način pokuša riješiti ovaj problem. Odlučili su da početkom sljedeće godine poklone 5.000 dolara svima onima koji su spremni oženiti ženu s Islanda, pišu riopricesputovanja.

Tako da muškarci, ukoliko možete podnijeti malo veću hladnoću, možda je Island pravo mjesto za Vas…

POPULARNO:
Severina posle 16 godina o snimku: “Ja sam još uverena da to niko nikad nije gledao”! (VIDEO)

Pevačica se našalila u vezi sa svojim “filmom” i ispričala šta joj je tim povodom rekao Arsen Dedić

Severina Kojić objavila je na Instagramu snimak u kaže kako je ubeđena da njen “onaj” film niko nikada nije gledao. Reč je o video snimku sa jahte iz 2004. godine, kada se pevačica našla usred regionalnog skandala.

Pevačica se prisetila podrške koju je tih dana dobijala od mnogo ljudi, između ostalog i od Arsena Dedića, pa je ispričala anegdotu vezanu za njega, odnosno šta joj je u vezi sa snimkom rekao čuveni pevač.

“Podrška je važna, ja to znam iz svog života. Naime, bilo je nekih situacija u životu koje su mi bile baš loše, neću o ovim zadnjima, to nije ništa duhovito. Ali ima nekih situacija koje su baš bile duhovite, u najgorim situacijama za jednu ženu. Znate da je izašao, pre sto godina, neki moj film. Ja sam još uverena da to niko nikad nije gledao”, ispričala je ona.

Pevačica se potom prisetila šta joj je veliki Arsen rekao.

“Koleginice, ja sam čuo da vi imate neki film, ali da nema glazbu, pa se preporučujem, ja sam filmski kompozitor”, prisetila se pevačica.

 

 

Članak indeksiran 02. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 3 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me