Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → У неким областима Црна Гора ипак уводи стандарде

13.01.2024
Tekst članka

У неким областима Црна Гора ипак уводи стандарде, тако да смо свједоци екстремног подмлађивања државничке елите широм Европе. Некад се мислило да уз године долази мудрост код неких људи, док су данас таква трабуњања античких филозофа превазиђена.

Тако је француски предсједник Макрон (који је глобалну популарност стекао својом необичном брачном везом, са 24 године старијом женом с којом је ступио у однос када је имао 15 година), за новог премијера одредио 34-годишњег Габријела Атала.
Габријел је пак одлучио да нови министар спољних послова Француске постане његов 38-годишњи бивши муж, Стефан Сежурне.
Већ данас је Сежурне посјетио Украјину, како би јој гарантовао даљњу и неупитну француску помоћ у борби против Русије. То је јуче у Кијеву урадио и британски премијер, 43-годишњи Индијац Риши Сунак. Отишли су тамо да још једном упозоре Путина да не угрожава европске вриједности.
И поред поменутог подмлађивања европске политичке класе и осталих вриједности квир-идеологије које се афирмишу - ипак је за сваку осуду еклатантни примјер непотизма на највишем државном нивоу у Француској. Како је могуће да два брачна друга, од којих је један муж а други је такође муж - буду на мјесту премијера и министра иностраних послова?
Članak indeksiran 26.01.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi