U OSINJE GNIJEZDO NE DIRAJ!

Izvor/medij: Urban feniks
Raskrinkano u: Urbanfeniks: SBB-ov portal za niske udarce

Znao je Bakir Izetbegović da njegovu stranku, koju smatra vlastitom, čekaju teške godine. Znao je i da ih na kraju balade čeka nestanak sa političke scene i vlasti. Znao je Bakir sve, pa je pokrenuo vlastite medije koji će raditi u korist SDA stranke — njegove stranke.

Iako je znao da je to samo slamka spasa i da nemaju kapacitet da naprave nešto ozbiljnije od te priče, ipak je pokrenuo dnevni i sedmični list, te istoimene portale. Dnevni list se ugasio ubrzo i to zbog loše prodaje. Ni sedmični nije našao put do čitaoca, pa se po sedam dana povlači na policama trafika i granapa i skuplja prašinu, dok portali imaju sve manju čitanost i posjećenost zahvaljujući naručenim tekstovima o njegovim političkim suparnicima. Negativnim naravno.

Svaki upućeniji građanin koji čita portale, novine i prati društvene mreže potvrdiće vam isto. Da je Bakir kupio, odnosno podmitio i ucijenio nekog tamo kvaziurednika još lošijeg portala kojeg vodi Senad Avdić zajedno sa braćom Čampare, reći će vam to i najveći laik i neupućeni čovjek ove zemlje. Potrebno je da samo jednom posjeti navedeni portal. Svi smo svjedoci svakodnevnog „bombardovanja" građana od strane pomenutih likova koji naručuju tekstove preko takozvanog novinara koji radi u tamo nekom dugogodišnjem neisprofiliranom mediju. Sve bi to bilo „normalno", jer NAROD ZNA ko stoji iza tekstova i pomenutih medija, da posljednjih mjeseci nije uvedena cenzura na sve što se objavi. I sve što se komentariše.

U pogledu društvenih mreža postoje različiti stavovi - od komentara da ne donose ništa dobro, do komentara podrške. Kojih god komentara da smo pobornici, činjenica je jedno - danas naše nane i dede koji imaju i preko 60 godina života koriste društvene mreže, čitaju portale, ali ostavljaju i komentare i na taj način iznose svoje stavove i mišljenja o aktuelnim, njima zanimljivim temama. Činjenica je da izbori u oktobru zanimaju svakoga, kako se u našem narodu kaže, onog od 7 pa do 77 godina. Ljudi pišu komentare na sve teme, ali sve su prilike najviše na aktuelna politička dešavanja, a posebno na ličnosti, i to političke ličnosti koje su obilježile protekle dvije do tri decenije naših života. No, posljednjih mjeseci teško da bilo ko može ostaviti komentar i tako iznijeti stav o nekoj aktuelnoj situaciji ili političaru, a da to navedeni stranački portali ne obrišu, da ne blokiraju korisnika koji piše protiv njihovog režima i koji dira u osinje gnijezdo vladajuće SDA stranke.

A sada, evo nekoliko komentara koji više ne postoje na žutom Faktoru:

Pobrisani komentari na Faktoru 1Pobrisani komentari na Faktoru 3

Pobrisani komentari na Faktoru 4

Postavili bismo im pitanje zašto ne dozvole narodu da kritikuje njihov rad i iznesu svoje mišljenje, ako već žele ostati na vlasti i nešto promijeniti. Ali, nema potrebe da postavljamo to pitanje jer nije teško shvatiti da stranka, kako ih mnogi nazivaju, „zelenih termita" i ne želi ništa promijeniti u ovoj zemlji. Nije teško primijetiti gore navedeno, a nije ni da smo htjeli, ali smo natjerani s obzirom na to da njihova medijska kampanja traje već nekoliko mjeseci. Nakon nekoliko dana praćenja političkih zbivanja na portalima i društvenim mrežama uvidjeli smo važnu činjenicu. Vladajuća stranka svjesna neoborive činjenice da kotira jako loše među običnim narodom, narodom koji putem mreža svojim komentarima šalje jasnu poruku da više ne želi SDA na vlasti. Poručuju im da se probude i shvate da su već izgubili. Poručuje da su izigrani i da im je jedina želja da SDA ode. Da, to je želja naroda, građana ove zemlje.

Međutim, zelena kriminalna organizacija je uvjerena da će opet uspjeti prevariti građane pa briše svaki negativan komentar na stranačkim portalima i mrežama upućen njima ili nekom od „njihovih" trenutno visoko pozicionirah funkcionera. Također, negativan komentar i trenutnom kandidatu za Predsjedništvo BiH bude izbrisan brzinom svjetlosti. Misle tako Bakir, Čampare, Osmica, Zvizdić i ostala klapa da će uspjeti prikriti bijes, ljutnju, razočarenje naroda kojeg su osiromašili i doveli do krajnjih granica izdržljivosti. Jer osinje gnijezdo, misle oni, nedodirljivo je. Pratili smo komentare posljednjih dana i u našoj galeriji vam donosimo dokaz kako stranački portali uklanjaju i brišu svaku kritiku/negativan komentar koji im je upućen.

Ovako izgledaju komentari koji više ne postoje na Slobodnoj Bosni kameleona Senada Avdića, čovjeka koji je u novijoj povijesti demokacije najbrže evoluirao od teškog ljevičara do ultradesničara:

Pobrisani komentari na Slobodnoj Bosni 1

Pobrisani komentari na Slobonoj Bosni 2Pobrisani komentari na Slobodnoj Bosni 4

Danas ako otvorite tekstove na ovim portalima, komentare nećete naći. Obrisano je i cenzurisano mišljenje javnog mnijenja o osinjem gnijezdu i osa-ma, budućim stanovnicima kazneno popravnih zavoda.

Članak indeksiran 11. 09. 2018 Zadnji put osvježen prije 4 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me