Raskrinkavanje.ba

Novosti Magazin → U RUSIJI se štite od KORONE lekom koji košta 150 DINARA

03.07.2020
Tekst članka

Dok se kod nas masovno kupuju asepsol, alkohol i druga dezinfikaciona sredstva, u Rusiji se, od kada se pojavila korona, nabavlja troprocentni hidrogen.

Mnogi Rusi kažu da se ne plaše korona virusa sve dok mogu da kupe troprocentni hidrogen. Alternativni lek uglednog ruskog doktora čuva ih od virusa i bakterija još od vremena SSSR-a.

Pročitajte još: Šta kada ŽIVITE POD ISTIM KROVOM sa nekim ko IMA KOVID-19?

Učenje je razvio ruski doktor medicinskih nauka Ivan Pavlovič Neumivakin, koji je šezdsetih godina prošlog veka radio u kosmičkoj medicini, brinući o zdravlju kosmonauta. Usavršio je metode koje razvijaju adaptacione sposobnosti organizma u različitim okolnostima, ne dozvoljavajući mu da se razboli. Tako je došao do - troprocentnog hidrogena.

On je ustanovio da hidrogen onemogućava virusima i bakterijama da napadaju organizam kada ga unesemo u organizam. Takođe,  utvrdio je da  hidrogen pomaže i kod ozbiljnih bolesti.

- Tajna čudotvornog uticaja hidrogena na naš organizam sastoji se u tome što on snabdeva tkiva i organe atomskim, aktivnim kiseonikom, a ne molekularnim, kojeg ima u atmosferskom vazduhu - objasnio je doktor.

Troprocentni hidrogen uništava viruse!

Troprocentni hidrogen ili atomski kiseonik, ustanovio je ovaj ruski lekar, uništava patogenu mikrofloru organizma (bilo da su u pitanju virusi, bakterije ili gljivice) i ujedno oslobađa telo viška slobodnih radikala.

Od kada se pojavila korona u Rusiji se nabavlja troprocentni hidrogen. Pomoću ove jeftine stvari se organizam čuva od korona virusa, ali se i čuva zdravlje.
Način upotrebe hidrogena je jednostavan i efikasan ako se poštuju sva osnovna pravila.

Rastvor se pije pola sata pre jela ili pića i dva sata nakon jela ili kafe.

Sami odredite dozu Foto: depozitfoto

Hidrogen se koristi na sledeći način:

  • Prvo pravilo je da se rastvor pije najmanje 30 minuta pre jela ili pića ili dva sata nakon jela.
  • Program uzimanja hidrogena traje 14 dana.
  • Prvoga dana uzima se  po kap na dve-tri kašike vode (30 ml do 50 ml) triput dnevno,  drugog dana - po dve kapi, tri put dnevno, trećeg dana - po tri" i tako do 10 kapi dnevno.
  • Tada se pravi pauza od dva, tri dana, a zatim se uzima po deset kapi triput dnevno, uz pauziranje na svaka dva-tri dana. Uzimanje traje mesec-dva ddana.
  • Uzimanje hidrogena nema kontraindikacija, ako se uzima na prazan stomak.
  • Svako treba da osluškuje reakciju svog organizma i da sam odredi sebi najpogodniju dozu.

Dodatno gorivo

Ćelije našeg imunosistema - leukociti i granulociti - stvaraju hidrogen, ali je to nedovoljno za zdravo funkcionisanje organizma. Uzimajući hidrogen unosimo dodatno "gorivo", koje stimuliše atomske procese u ćelijama, podstičući ih da štite organizam od štetnih faktora - navodi Neumivakin.

Osim što tamani viruse, troprocentni hidrogen naoročito pomaže kardiovaskularnom sistemu.

Odličan za kirvne sudove

Posebno oksidiše masnoće koje se odlažu na zidovima krvnih sudova, čime sprečava arterosklerozu i ublažava njene simptome.

Pročitajte još: "Nikom ne verujte!" Doktor Maksim tvrdi: Da biste pobedili koronu, ZAKISELITE SVOJU KRV

Ruski akademik, čiji se video snimci mogu naći na "Jutjubu",  savetovao je takođe da se vodom i hidrogenom ispira nosna šupljina kako bismo sve bakterije i virus odstranili. To se radi običnim špricem, kojim se u nos ubrizgava hirogen izmešan sa vodom, a zatim se izduva nos.

Članak indeksiran 19.03.2021. Zadnji put osvježen 19.03.2021.

Ocijenjeno u analizi