Raskrinkavanje.ba

Žena Portal → UBIJEN SAŠA! PUCALI U NJEGA DOK JE SJEDIO U KAFIĆU SA SUPRUGOM I KĆERKOM: Upravo stigle informacije (FOTO)

15.09.2023
Tekst članka

 

Prema pisanju lokalnih ekvadorskih medija, Nišlija Saša Spasić ubijen je dok je večerao sa suprugom i djetetom u restoranu. Incident se dogodio jučer oko 18 sati kada je nepoznati profesionalni plaćeni ubojica ušao u kafić u trgovačkom centru Samborondon i ubio žrtvu s najmanje tri hica. Cijeli događaj snimile su nadzorne kamere, a strani mediji špekuliraju da je riječ o nedopuštenim radnjama zbog prisutnosti profesionalnog ubojice. Počinitelj, opisan kao tamnoputi, mršavi muškarac kratke kose, bio je odjeven u crno te je nosio crnu masku i hlače. Napadač je pucao u žrtvu i pobjegao s mjesta događaja, a Saša je pao na tlo. Među osam drugih mušterija prisutnih u to vrijeme, svi su se smjesta sklonili nakon pucnjave.

Nakon što su svjedočili incidentu, drugi su posjetitelji pobjegli u strahu, dok je Sashina žena vrištala i preklinjala za pomoć. Neslužbeno se doznaje da je žrtva upucana u glavu. Ubrzo su na mjesto događaja izašli nadležni organi koji su obavili očevid. Kasnije je otkriveno da je u stanu u kojem živi Saša S. otkrivena pozamašna svota novca. Iako se prvobitno sumnjalo da je Srbin na meti farmakomafije – s obzirom na spekulacije da su Spasić i njegova obitelj otputovali u Ekvador na posao vezan uz farmaciju – prikupljeni dokazi upućuju na to da je bio upleten u narko kartele. Vjeruje se da je ubojstvo povezano s organiziranim kriminalom i trgovinom drogom, što je potkrijepljeno dokazima otkrivenim tijekom istrage.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zapovjednik ekvadorske policije Victor Araus izjavio je da je to potkrijepljeno lučkim dokumentima koji su pronađeni u posjedu preminulog. Prema tvrdnjama nadležnih, u kući u kojoj je Nišlija boravio u susjednom mjestu La Aurora pronađeno je 250.000 dolara. Nakon ubojstva Saše Spasića, policija je potvrdila da je njegova supruga spremna na suradnju s vlastima. Međutim, značajan izazov predstavlja činjenica da ona ne govori ni španjolski ni engleski, što otežava dobivanje informacija koje bi mogle pomoći u razjašnjavanju detalja o smrti njezina supruga.

“Istražujemo različite načine komunikacije s njom kako bi nam mogla dati vrijedne uvide”, rekao je policijski dužnosnik. Saša Spasić je neko vrijeme boravio u Južnoj Americi i često je posjećivao Ekvador. U zemlju je ušao u ožujku i posjedovao je vizu na 18 mjeseci. Dužnosnik je napomenuo da Spasić nije imao dosije u lokalnoj policiji. Napadač, tamnijeg tena od prosjeka, snimljen je na snimku kako tri puta puca iz vatrenog oružja u Spasića. Spasić je u trenutku napada sjedio sa suprugom i kćerkom u trgovačkom kompleksu. Video snimka otkriva da je napadač sjedio u blizini Spasićeve obitelji na klupi i bio zaokupljen svojim mobilnim uređajem.

Članak indeksiran 18.09.2023. Zadnji put osvježen 18.09.2023.

Ocijenjeno u analizi