UBIJEN SAŠA! PUCALI U NJEGA DOK JE SJEDIO U KAFIĆU SA SUPRUGOM I KĆERKOM: Upravo stigle informacije (FOTO)

Izvor/medij: Pozitiv media
Ocjena: Dezinformacija
Raskrinkano u: Poznati u klikbejt-člancima: Niti je Ana Bekuta “ubila” sina, niti je Saša Spasić ubijen “juče”

-

Saša Spasić, Nišlija, ubijen je dok je večerao sa suprugom i djetetom u restoranu u trgovačkom centru Samborondon u Ekvadoru. Ubistvo se dogodilo jučer oko 18 sati kada je profesionalni plaćeni ubojica upao u restoran i otvorio vatru prema Saši, pucajući u njega najmanje tri puta. Snimak sigurnosnih kamera zabilježio je ovaj incident, što je izazvalo špekulacije da je riječ o profesionalnom ubojici.Napadač, tamnoputi muškarac kratke kose, bio je odjeven u crno i nosio je masku. Nakon pucnjave, napadač je pobjegao s mjesta zločina, dok je Saša pao mrtav. Drugi posjetitelji restorana brzo su se sklonili nakon pucnjave.

Prema neslužbenim izvorima, Saši je ispaljen metak u glavu. Tijekom istrage otkriveno je da je u njegovom stanu pronađena značajna količina novca. Iako se prvo sumnjalo na farmaceutsku mafiju, kasniji dokazi ukazuju na povezanost Saše s narko kartelima i organiziranim kriminalom.U posjedu preminulog nađeni su lučki dokumenti koji potvrđuju vezu s trgovinom drogom. Također, u kući u kojoj je boravio pronađeno je 250.000 dolara.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Policija istražuje ovaj slučaj, a Sašina supruga, iako ne govori španjolski ni engleski, spremna je surađivati s vlastima. Napadač, identificiran kao muškarac tamnije puti, uhvaćen je na snimci kako iz neposredne blizine puca u Sašu Spasića, dok je on sa svojom obitelji sjedio u trgovačkom centru.Slučaj potresao zajednicu, a istraga se nastavlja kako bi se razjasnile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.Na video snimci se vidi napadač kako puca tri puta na Spasića, dok je ovaj sjedio sa svojom obitelji u trgovačkom centru. Istraga o motivima i izvršitelju ovog ubojstva je u tijeku.

Članak indeksiran 18. 09. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me