Raskrinkavanje.ba

Tera Net → UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI SNIMAO SMRT BANJALUČANINA!

22.05.2019
Tekst članka

M.S iz Tešnja uhapšen je zbog nepružanja pomoći Milenku Pudaru demineru iz Banja Luke koji je poginuo u teško saobraćajnoj nesreći kod Mostara.

Nesreća se desila u ponedeljak, a M.S je snimao i komentarisao vožnju Milenka nekoliko trenutaka prije sudara. Nakon što je snimak postavio na društvene mreže izazvao je gnjev drugih korisnika.

Muškarac iz Tešnja je tokom snimanja govorio da je vozač koji je nastradao vjerovatno pijan i smijao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje i kako govori: “Eno ga ode pod autobus”.

Potom nakon sudara vidljivo je da prilazi smrskanom automobilu i govori: ” Ovaj više nije živ” i pri tome nastavlja da snima i smije se. Brojni korisnici društveni mreža na kojima je postavlje  snimak ogorčeni su ovakvim ponašanjem M.S.

“Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi svjetlima ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču.

Ova nesreća je pokazatelj potpune degradacije našeg društva, dotakli smo dno. Gdje je nestala ljubav prema čovjeku”, napisao je poznanik poginulog Dean Savičić.

 

 

 

 

 

Izvor: Kurir.rs

Članak indeksiran 23.05.2019. Zadnji put osvježen 24.05.2019.

Ocijenjeno u analizi