UHIĆEN BILL GATES

Izvor/medij: Magicus
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Izmišljeno hapšenje Billa Gatesa predstavljeno kao prava vijest

Američka vojska u utorak je uhitila osnivača Microsofta Billa Gatesa, tereteći ga za trgovinu djecom i druge neizrecive zločine protiv Amerike i njezinog naroda.

Izvori unutar zbora Glavnog državnog odvjetnika Mornarice SAD -a rekli su za Real Raw News da je vojska mjesecima pokušavala pronaći Gatesa, ali neuhvatljivi milijarder iskoristio je svoje bogatstvo i kontakte s Deep State -om kako bi izbjegao uhićenje, nekako držeći korak ispred vojne potrage.

ISTAKNUTO:

Poslušajte govor doktorice Nade Juriničić - Prosvjed Split 21.08.2021

SRAMOTA HRVATSKE MEDICINE ? Lijek koji diže sa smrtne Covid-postelje

Prirodno stečeni imunitet traje doživotno, stoga nema potrebe za cijepljenjem onih koji su preboljeli koronu – Dr. Edwards, Dr. Yeadon i Dr. Wodarg

No, u utorak, 27. srpnja, Gates je dolijao, a američki marinci uspjeli su ga uhvatiti na imanju koje je tajno posjedovao u Myrtle Beachu u Južnoj Karolini.

Optužbe protiv Gatesa pokrivaju širok spektar. Navodno je prisilio FDA-u da izda hitno odobrenje za cjepiva protiv Covid-19, znajući da bi potencijalno opasni farmaceutski koktel ne samo ugrozio primatelje, već i razbio ljudsku DNK. JAG također istražuje sadrže li cjepiva sintetičke nanočestice proizvođača Microsoft i švedske biotehnološke tvrtke Biohax International. Vojska tvrdi da je Gates imao veliku zaradu od prodaje cjepiva. Prema dokumentima JAG -a, Gates, koji je ranije nijekao financijski udio u cjepivima, zaradio je najmanje 10 milijardi dolara od zajedničke prodaje cijepljenja Pfizer, Moderna i Johnson & Johnson. JAG drži Gatesa djelomično odgovornim za smrt 7.000 američkih građana koji su umrli u roku od 72 sata od primitka cjepiva.

ISTAKNUTO:

Cjepiva na bazi gena ubijaju ljude! Vlade diljem svijeta lažu, a navodno nam služe. Cjepivo protiv Covida-19 treba odmah ukinuti u cijelom svijetu!

Ivermektin, skriveni lijek od 2 dolara u liječenju COVID pacijenata.

Liječnici alarmiraju svjetsku javnost – Necijepljeni prijavljuju brojne štetne posljedice po svoje zdravlje zbog boravka u blizini cijepljenih osoba

Štoviše, vojska je optužila Gatesa za stvaranje lanca trgovine djecom, koji je vodio s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. Kako je izvijestio RRN 20. svibnja, američka mornarička foka koja djeluje pod vlašću JAG-a upala je na Gatesov ranč od 492 jutara u sjeverozapadnom Wyomingu i otkrila podzemni bunker u koji su djeca bila privremeno smještena prije nego što su prodana u ropstvo. SD kartica pronađena na mjestu događaja prikazuje mladu djevojku u pidžami vezanu lisicama za krevet i plače za majkom. S kamere se mogao čuti manijakalni Gates koji potiče dijete da se obuče u štikle i donje rublje kako bi bolje udovoljila svojim „novim mamama i tati“.

Taj je dokaz, uzet zajedno s Gatesovom prijevarom s cjepivom, potaknuo vojsku na globalnu potragu za društveno neugodnim, ali bezobzirno opasnim štreberom.

ISTAKNUTO:

PREDVIĐANJA DAVIDA ICKEA

Tarot - besplatni DA/NE odgovori

Anđeli poruke za svaki dan

Izvori su za RRN rekli da je Gatesova supruga Melinda odigrala ključnu ulogu u njegovom uhićenju.

“U početku nije željela u potpunosti surađivati ​​jer je smatrala da bi njezino sudjelovanje moglo ugroziti bogatstvo koje namjerava steći razvodom braka, od kojih većina nije plaćena. No JAG ima dokaze koji dokazuju da je znala o trgovini djecom i rekao joj je da će biti optužena zajedno s Billom ako ne surađuje. Ispostavilo se da ju je Bill spamirao šifriranom e -poštom koju je samo ona mogla dekodirati. Htio se pomiriti. Vojska je to iskoristila u svoju korist ”, rekao je naš izvor.

Melinda mu je napokon odgovorila, dodao je naš izvor, i pristala na sastanak. Rekla je Billu da imenuje vrijeme i mjesto. Kao odgovor, Bill Gates predložio je kuću koju je posjedovao u Myrtle Beachu. Iako je vojska vršila nadzor nad svim poznatim imanjima u vlasništvu Gatesa, kuća Myrtle Beach izbjegla je vojnu obavijest jer ju je Gates kupio pod pseudonimom.

ISTAKNUTO:

MEDICINSKA SLOBODA U NAJRAZVIJENIJOJ ZEMLJI SVIJETA: U Japanu nema obaveznog cijepljenja i nema zdravije djece u svijetu

JAG zakazuje vojni sud Billa Gatesa

‘Smrt dolazi iz crijeva’: Ruska liječnica otkriva tajnu dugovječnosti

Kad se Gates pojavio, marinci su čekali, rekao je naš izvor.

On je priveden i trenutno je zadržan na nepoznatoj lokaciji čekajući prijevoz do zaljeva Guantanamo, dodao je naš izvor.

 

https://realrawnews.com/

 

Članak indeksiran 30. 08. 2021 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me