Raskrinkavanje.ba

Cijepljenje.Info → UPALA SRČANOG MIŠIĆA NAKON CIJEPLJENJA DJECE PROTIV COVIDa – OPREZ! DJEČACI SU POSEBNO RANJIVA SKUPINA

09.07.2021
Tekst članka

Svjesni smo nepregledne količine informacija kojoj ste izloženi. Zato smo za vas izdvojili i preveli nešto jako važno, nešto što vašem djetetu neposredno može spasiti život.

Slijedi petnaestominutni isječak iz epizode 221 TheHighWire u kojemu su izneseni neki od detalja sastanka američkog Savjetodavnog odbora za imunizaciju (ACIP). ACIP odbor je imao prilike jasno čuti podatke o prekomjerno povećanoj učestalosti upale srčanog mišića i njegove ovojnice (miokarditis/perikarditis) u djece u odnosu na očekivanu. Unatoč tome, donijeli su preporuku o cijepljenju djece protiv COVID-a. NEČUVENO!!!

Play

00:00

00:00

Mute

Settings

PIP

 

Play

 

Cijela epizoda dostupna je OVDJE: https://thehighwire.com/videos/episode-221-the-mrna-insider/

 

Što je ACIP?

ACIP je Savjetodavni odbor za imunizaciju i odbor je unutar Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Sjedinjenih američkih država. ACIP pruža savjete i smjernice za učinkovitu kontrolu bolesti koje se mogu spriječiti cjepivima u američkoj civilnoj populaciji. ACIP razvija pisane preporuke za rutinsko davanje cjepiva dječjoj i odrasloj populaciji, zajedno s rasporedima cijepljenja u pogledu odgovarajućeg vremena, doziranja i kontraindikacija cjepiva.

https://en.wikipedia.org/wiki/Advisory_Committee_on_Immunization_Practices

Članak indeksiran 31.08.2021. Zadnji put osvježen 31.08.2021.

Ocijenjeno u analizi