Raskrinkavanje.ba

Cenzurisano → Upravo javljene strašne vesti….CELA HRVATSKA U Š0KU I NEVERICI! Ode i Tereza, LJUDI U NEVERICI…

28.10.2022
Tekst članka

Kada je u pitanu Tereza Kesovija je uz pokojnog Olivera Dragojevića jedna od retkih Hrvatskih zvezdi i pevača, koji su na muzičkoj sceni proveli su skoro pa 50 godina. Najpoznatija žena iz Dubrovnika je na estradi prisutina jš od ranih 60 godina prošlog veka, kada se predstavljala uglavnom po festivama, a njene šansone i balade su slišane i dan danas.

Ali, kako vrmee prolazi i ona polako ulazi u godine, a hrvatski mediji do sada su pisali jako puno puta i o njenom zdravlju, konkretno problemima koje ima sa nogom. Ono što je dugo odlagala napokon je jučer i desilo, te je morala hitno da bude primljena u bolnicu. “Doktor Fran Mihaljević”, a sve se desilo nakon proslave njenog rođendna u Dubrovniku, kad ajoj je noga opet počela da pravi probleme. U pitanju je jaka upala potkožnog tkiva, i doktori su joj naredili da mora da aostane u bolnici:”” Iskreno, nije mi bilo to drago to da čujem. Ja sam se nekako nadala da će moći bez toga, ali vjerujem ljekarima i izuzetno poštujem njihov težak rad, pa sam ih poslušala, spakovala se i prije par dana došla u bolnicu” – govori Tereza za hrvatske medije.

Ali, ona je i dalje jako dobro raspoloženja, pošto je njen optimizam nikada nije napuštao: ” Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osjećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram da pijem lijekove i moram da ležim tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram da štedim tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice”, izjavila je ona za Index.hr.

Članak indeksiran 04.11.2022. Zadnji put osvježen 04.11.2022.

Ocijenjeno u analizi