UPRAVO JAVLJENE TEŠKE VESTI, OSTALI SMO BEZ OMILJENOG PEVAČA: CELA REGIJA POTRESENA-Preminula je legenda, TUGA DO NEBA! SVI SU Š0KIRANI NAKON OVE VESTI!

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

-

I ovog vikenda ćemo da pišemo o vijestima koje i nisu baš toliko poželjne, ali nažalost na takve vijesti smo navikli jer poslednjih nekoliko godina svakog dana imamo priliku da saznamo da se negdje desila neka tragedija ili bilo šta što je povezano sa crnom hronikom. Isto tako poslednjih nekoliko godina nas je napustilo dosta poznatih ličnosti, a mi ćemo također danas da se bavimo sa jednom lošom viješću.

Dakle, radi se o tome da nas je napustila još jedna poznata ličnost, a radi se o vijesti koja nam dolazi iz svijeta, a koja se odnosi na poznatog pjevača kantri muzike, Luisa, koji nas je napustio. Ova velika zvijezda Sun Recordsa član Million Dollar Quarteta i američka muzička ikona Džeri Li Luis imao je 87 godina, a preminuo je danas u svojoj kući. Lewis je bio narušenog zdravlja u poslednih nekoliko sedmica, i bio je primoran da propusti uvođenje u Kuću slavnih kantri muzike a taj događaj bio je 16. oktobra.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kada je o njemu riječ, ono što je veoma bitno naglasiti jeste to da je on bio jedan od najuticajnijih i najpoznatijih rokenrol umjetnika 50-tih godina, a također je uživao i u uspješnoj karijeri kantri umjetnika od kasnih 60-tih do ranih 80-tih godina. Svi njegovi fanovi, i obožavaoci, kao i njemu najbliži bili su u velikom šoku kada su čuli za ovu tužnu vijest koju su objavili skoro svi svjetski mediji, dok je njegova porodica dobila veliki broj poruka sa izjavama saučešća.

Share this:

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me