Raskrinkavanje.ba

Cenzurisano → UPRAVO JAVLJENE TEŠKE VESTI, OSTALI SMO BEZ OMILJENOG PEVAČA: CELA REGIJA POTRESENA-Preminula je legenda, TUGA DO NEBA! SVI SU Š0KIRANI NAKON OVE VESTI!

29.10.2022
Tekst članka

Mi i danas i ovu subotu imao jednu jako tužnu i žalosnu vest, a tiče se izennandog smr tnog slučaja. Naime, samo u poslednja dva meseca, na svetskom nivou premi nule su 23 poznate i popularne osobe. Neki su otišli od nas prirodnom smr ću, dok su neki stradali u nesrećama dok imamo i onih koji su sami sebi oduzeli život.

Pa je tako i naša sledeća vest jako tužna vst koja nam dolazi iz sveta a radi se o Luisu kooji je bio lošeg zdravlja u poslednjih nekoliko sedmica i bio je primoran da propusti svoj ulazak u kuću slavnih kantri muzike 16. oktobra. Zvezda Sun Recordsa član Million Dollar Quarteta i američka muzička ikona Džeri Li Luis (87) preminuo je danas u svojoj kući. Lewis je bio narušenog zdravlja u poslednih nekliko sedmica, i bio je primoran da propusti uvođenje u Kuću slavnih kantri muzike 16. okotbra.

Podsetimo, Zvezda Sun Recordsa član Million Dollar Quarteta i američka muzička ikona Džeri Li Luis (87) je bio lošeg zdravlja u poslednjih nekoliko sedmica i bio je primoran da propusti svojo ulazak u kuću slavnih kantri muzike 16. okotbra. Također, on je bio je jedan od najuticajnijih rokenrol umetnika 1950 ih godina a također je uživao i u uspešnoj karijeri kantri umetnika od kasnih 60 ih do ranihi 80 ih godina. Svi su ostali zatečeni sa ovom vesti kada su objavili svetki mediji, a njegova porodica je dobila velik broj poruka sa izjavama sućuti.

Članak indeksiran 04.11.2022. Zadnji put osvježen 04.11.2022.

Ocijenjeno u analizi