UPRAVO JAVLJENE TEŠKE VESTI, OSTALI SMO BEZ OMILJENOG PEVAČA: CELA REGIJA POTRESENA-PREMINULA JE LEGENDA, TUGA DO NEBA! SVI SU Š0KIRANI NAKON OVE VESTI!

Izvor/medij: Vaš glas
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

-

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jako lošim i tužnim vestima , koje nam svakodnevno pristižu , a nažalost i današnja se tiče jednog sm rtnog slučaja koji je sve potresao . Naime , gledajući na statistiku , u poslednja dva meseca preminule su čak 23 poznate i popularne osobe , te su neki od njih otišli prirodnom sm rću , dok su nekui na stradali i nesrećama , a pored toga imamo i veliki broj onih koji su sebi oduzeli živote.

Sadržaj se nastavlja nako oglasa

Kako verujemo da ste već mogli po naslovu da zaključite , danas ćemo da govorimo o tužnim vestima koje nam dolaze iz sveta , a radi se o izveesnom Luisu , koi je poslednjih dana bio jako lšeg zdravstvenog stanja , pa je bio primoran da propusti svoj ulazak u kuću slavnih kantri muzike 16. oktobra . Zvezda Sun Recordsa član Million Dollar Quarteta i američka muzička ikona Džeri Li Luis (87) preminuo je danas u svojoj kući. Lewis je bio narušenog zdravlja u poslednih nekliko sedmica, i bio je primoran da propusti uvođenje u Kuću slavnih kantri muzike 16. okotbra.

Podsećanja radi , Zvezda Sun Records , član Milion Dollar Quarteta i američka muzička ikona Džeri Li Luis (87) je bio lošeg zdravlja u poslednjih nekoliko sedmica i bio je primoran da propusti svojo ulazak u kuću slavnih kantri muzike 16. okotbra. On je bio jedan od najuticajnijih rokenrol umetnika 1959 godina , a pored toga uživao je i u uspešnoj karijeri kantri umetnika , od kasnih 60tigh do ranih 80tih godina.

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me