UPRAVO JAVLJENE TEŠKE VESTI, OSTALI SMO BEZ OMILJENOG PEVAČA: CELA REGIJA POTRESENA-Preminula je legenda, TUGA DO NEBA! SVI SU Š0KIRANI NAKON OVE VESTI!

Izvor/medij: Pozitiv media
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

Danas i ovu subotu imamo jednu jako tužnu i žalosnu vest a tiče se iznenadnog smr tnog slučaja. Naime, smao u poslednja dva meseca na svetskom nivou premi nule 23 poznate i popularne osobe. Neki su otišli od nas prirodnom smr ću dok su neki stradali u nesrećama dok imamo i onih koji su sami sebi oduzeli život.

Pa tako je i naša sledeća vest jako tužna vest koja nam dolazi iz sveta a radi se o Luisu koji je bio jako lošeg zdravlja u poslednjih nekoliko sedmica i bio je primoran da propusti svoj ulazak u kuću slavnih kantri muzike 16. oktobra. Zvezda Sun Recordsa član Million Dollar Quarteta i američka muzička ikona Džeri Li Luis (87) preminuo je danas u svojoj kući. Lewis je bio narušenog zdravlja u poslednih nekliko sedmica, i bio je primoran da propusti uvođenje u Kuću slavnih kantri muzike 16. okotbra.

Da podsetimo, ZvezdaSun Recordsa član Million Dollar Quarteta i američka muzička ikona Džeri Li Luis (87) je bio lošeg zdravlja u poslednjih nekoliko sedmica i bio je primoran da propusti svojo ulazak u kuću slavnih kantri muzike 16. okotbra. Također, on je bio je jedan od najuticajnijih rokenrol umetnika 1950 ih godina a također je uživao i u uspešnoj karijeri kantri umetnika od kasnih 60 ih do ranihi 80 ih godina. Svi su ostali zatečeni sa ovom vesti kada su objavili svetki mediji, a njegova porodica je dobila velik broj poruka sa izjavama sućuti.

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me