UPRAVO JAVLJENE TEŠKE VESTI, OSTALI SMO BEZ OMILJENOG PEVAČA: CELA REGIJA POTRESENA-Preminula je legenda, TUGA DO NEBA! SVI SU Š0KIRANI NAKON OVE VESTI!

Izvor/medij: Nova Danas
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

Danas i ove subote imamo veoma tužne i tužne vijesti koje se odnose na prijavljene smrtne slučajeve. Međutim, samo u posljednja dva mjeseca širom svijeta umrlo je 23 slavnih i poznatih ličnosti. Neki nas napuštaju iz prirodnih razloga, neki umiru u nesrećama, a imamo i onih koji izvrše samoubistvo.

Dakle, naša sljedeća vijest je vrlo tužna vijest, koja dolazi iz cijelog svijeta, o Louisu. loš način. Pošto je poslednjih nedelja bio zdrav, bio je primoran da propusti svoju priliku da se 16. oktobra upiše u Kuću slavnih kantri muzike. Zvijezda Sun Recordsa, Million Dollar Quartet i američka muzička ikona Jerry Lee Lewis (87) umrli su danas u svom domu. Lewis je bio lošeg zdravlja u proteklih nekoliko sedmica i bio je primoran da propusti ulazak 16. oktobra u Kuću slavnih kantri muzike.

 

Podsjetimo da je zvijezda Sun Recordsa, član kvarteta od milion dolara i američka muzička ikona Jerry Lee Lewis (87) u lošem zdravstvenom stanju u posljednjih nekoliko sedmica.

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me