Upravo javljeno… CELA HRVATSKA U Š0KU! Ode i Tereza, LJUDI U NEVERICI…

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

-

Jedna od rijetkih pjevačica iz Hrvatske koja je rame uz rame zajedno sa pokojnim Oliverom Dragojevićem na muzičkoj sceni provela preko pedeset godina jeste Tereza Kesovija. Ova najpoznatija Dubrovčanka je na estradi prisutna još od početka 60-tih godina prošlog vijeka, kada se uglavnom predstavljala po festivalima, a njene šansone i balade su slušane i dan danas. Tako da, po ovom uvodu ste i sami mogli da zaključite da je upravo ona naša današnja tema.

Hrvatski mediji do sada su nekoliko puta pisali o njenom zdravlju, tačnije o problemu sa nogom koji je ona imala, a ono što je duže vrijeme odlagala se napokon i desilo, pa je ona hitno primljena u bolnicu, i oglasila se za hrvatske medije gdje je rekla: “Doktor Fran Mihaljević”, a sve se desilo nakon proslave njenog rođendna u Dubrovniku, kad ajoj je noga opet počela da pravi probleme. U pitanju je jaka upala potkožnog tkiva, i doktori su joj naredili da mora da aostane u bolnici:”” Iskreno, nije mi bilo to drago to da čujem. Ja sam se nekako nadala da će moći bez toga, ali vjerujem ljekarima i izuzetno poštujem njihov težak rad, pa sam ih poslušala, spakovala se i prije par dana došla u bolnicu”, rekla je ona pa je dodala:

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

”Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osjećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram da pijem lijekove i moram da ležim tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram da štedim tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice”, rekla je Tereza.

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me