UPRAVO JAVLJENO : PREMIN*0 VLADIMIR : RUSIJA U SUZAMA: CELI SVET U NEVERICI!

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

-

Poslednjih dana cijeli svijet, pa i naš region upućen je u najnovija dešavanja na istoku, a pri tom najviše mislimo na rat u Ukrajini, gdje se situacije opet zahuktala prije nekoliko dana, a sve je počelo razaranjem mosta koji spaja Krim i kopneni dio Rusije, što je za ovu državu i ruskog predsjednika bio veliki udarac, ali kako to samo on zna da uradi, odgovor je odmah uslijedio, pa je on odmah narednog jutra sa četiri rakete napao glavni grad Ukrajine, Kijev.

Pored vijesti koje nam svakodnevno dolaze sa istoka, isto tako imamo i one vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, koje nas iz dana u dan šokiraju. Mnogo je vijesti o tome da je neko digao ruku na sebe, a stres koji nam je sam život nametnuo, i koji već neko vrijeme vlada u cijelom svijetu, je na neki način doveo do toga da ljudi upadaju u teške depresije. Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, riječ je o tome da nas je napustila još jedna poznata ličnost, a radi se o jednom rusko,m pjesniku, koji je bio i dobitnik Državne nagrade RSFSR-a imena M. Gorkog, član Saveza pisaca Rusije Vladimir Andrejevič Kostrov.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vladimir je sredinom 60-tih godina postao voditelj u časopisu “Tehnika – Mladi”, a radio je u časopisu “Promena”. On je 1967. godine diplomirao na Višim književnim kursevima na Književnom institutu nazvanom po A.M. Gorki.Vladimir Kostrov je i izvršni urednik poznate antologije Ruska poezija. XX. veka” (Izdavačka kuća “Olma-Press”, 1999. i drugo izdanje 2001). 2007. godine odlikovan je Ordenom časti. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me