UPRAVO JAVLJENO : PREMIN*0 VLADIMIR : RUSIJA U SUZAMA: CELI SVET U NEVERICI!

Izvor/medij: Cenzurisano
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Žena portal: Privlačenje klikova manipulativnim naslovima o smrti “poznatih”

-

U poslednjih dana celi svet, pa i naš region je upućen u najnovija dešavanja na istoku, a pri tom najviše mislimo na ra t u Ukrajini, gde se situacija opet počela da zahuktava pre nekoliko dana, a sve je počelo razaranjem mosta koji spaja Krim i kopneni deo Rusije, što je za ovu državu i drskog predsenika veliki udarac, ali kako to smao on zna da uradi, odgovo je odmah usledio pa je on odmah narednog jutra sa četiri rakete napao glavni grad Ukrajine, Kijev.

Pored vesti koje nam svaki dan dolaze sa istoka, isto tako imamo i one vesti koje su povezane sa crnom hronikom, koja nas iz dana u dan šokiraju. Mnogo je vesti o tome da je neko digao ruku na sebe a stres koji nam je sam život nametnuo, i koji već neko vreme vlada u celom svetu, je na neki način doeo do toga da ljudi upadaju u teške depresije. Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite reč je o tome da nas je napustila još jedna poznata ličnost, a radi se o jednom rusko,m pesniku, koji je bio i dobitnik Državne nagrade RSFSR-a imena M. Gorkog, član Saveza pisaca Rusije Vladimir Andrejevič Kostrov.

Vladimir Putin je sredinom 60 tih godina posao u časopisu tehnika – mladi a radio je časopisu Promena On ej 1967 godine diplomirao na Višim književnim kursevima na Književnom nstitutu nazvanom po A.M. Gorki. Vladimir Kostrov je i izvršni urednik poznate antologije Ruska poezija. XX. veka” (Izdavačka kuća “Olma-Press”, 1999. i drugo izdanje 2001). 2007. godine odlikovan je Ordenom časti. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Članak indeksiran 04. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me