Raskrinkavanje.ba

Wallpapsy → UPRAVO saopštene ŠOKANTNE vijesti! Poznati glumac hitno primljen u bolnicu, ljekare se bore za njega! (FOTO)

10.12.2022
Tekst članka

Razne su informacije koje svakodnevno dolaze do te ovog puta do nas je došla informacija koja se jako brzo proširila u svim medijima te mnogi kada su ovo čuli ostali su bez riječi. Naime, radi se o tome da se informacija proširila iz jednog kliničkog centra u kojem je primljen legendarni glumac kojeg svi znamo i kada smo čuli ovo sve su ostali u šoku.

Legendarni glumac Lay Leone je jedna od glumaca kojeg su mnogi gledali u raznim filmovima te samim time pored svoje velike karijere u Evropi on je nju izgradio i na zapadanu odnosnu u Americi. Međutim prije par dana on je bio u svojoj garaži pored koje se desila eksplozija automobila i nakon čega je on ostao jako povrijeđen. Nakon toga on je hitno prebačen u bolnicu.

Prema informacijama koje mi imamo on se nalazi u jako teškoj situaciji te se ljekari bore za njegov život. On je dobio ozljede lijeve strane glave, ali na sreću nije došlo do povrede oka i uha ali bez obzira i dalje je u teškoj situaciji.

Članak indeksiran 23.12.2022. Zadnji put osvježen 23.12.2022.

Ocijenjeno u analizi