Raskrinkavanje.ba

Srbin → UZBUNA U NATO: Albanci greškom objavili imena svojih najboljih špijuna…

24.12.2018
Tekst članka

Svi ovi detalji objavljeni su na sajtu albanskog Ministra finansija u okviru izveštaja o finansijskoj situaciji službe ŠIŠ

Албанија, чланица НАТО, случајно је објавила на интернету тајне податке о својим најбољим обавештајцима и то у ситна црева – имена, врсту аутомобила, регистарске таблице, бројеве личних карата и пасоша, оперативне рангове, детаље о путовањима, па чак и њихове свакодневне навике, а у седишту Алијансе су полудели јер ко уђе у албански систем, улази у НАТО систем, пише Индепендент!

Сви ови детаљи објављени су на сајту албанског Министра финансија у оквиру извештаја о финансијској ситуацији службе ШИШ.

Сада цео свет зна где тачно оперишу најбољи албански шпијуни, колике су им плате, па чак и које водоинсталатере, мајсторе и ауто-механичаре зову ради поправки!

ШИШ је албанска обавештајна агенција која оперише у земљи и иностранству и одговара директно премијеру Едију Рами. Има пет организационих структура: оперативну, спољнообавештајну, контраобавештајну, службу за борбу против организованог криминала и антитерористичку јединицу.

СРБИН инфо@srbininfo

ЗЛОУПОТРЕБА ЖРТАВА: Разбијена албанска обмана о силовањима https://srbin.info/2018/12/24/zloupotreba-zrtava-razbijena-albanska-obmana-o-silovanjima/ …

6

11:41 - 24. дец 2018.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

ЗЛОУПОТРЕБА ЖРТАВА: Разбијена албанска обмана о силовањима

На позив привремених институција у Приштини да се пријаве жртве силовања у рату на КиМ одазвало се око 800 особа, од којих је само нешто више од 100 остварило право на месечну надокнаду у износу од...

srbin.info

Погледај друге твитове корисника СРБИН инфо

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

 

Захваљујући овој брљотини, сад се зна да им два човека им седе на врло осетљивим позицијама у седишту НАТО у Бриселу! Остали су на високим дипломатским позицијама у Белгији, Грчкој, у Србији и јужној српској покрајини Косову, Итаљи и Македонији.

Ове своје шпијуне је одала Албанија:

1. Фердинанд Нуку

2. Кујтим Прифти

3. Роберт Туци

4. Нестор Бабамето

5. Астрит Кинани

6. Невзат Шеху

7. Тонин Пренди

8. Бардок Гега

9. Хазби Брахја

Сада НАТО има озбиљан проблем, јер онај ко уђе у албански систем, улази и у НАТО систем. Алијанса је објавила узбуну највишег степена не само зато што су агенти морали хитно да буду повучени са терена већ и због страха да је њихова шпијунска мрежа откривена и у другим деловима света.

– Можете да објавите свој буџет. Али да објавите имена и друге детаље о агентима – па то је сулудо – каже за Индепендент један оперативац америчке ЦИА који је желео да остане анониман.

– Сви ови детаљи објављени су зато што их је сама институција (ШИШ) дала уз списак за исплату плата. Није требало да стављају тако поверљиве информације међу редовне рачуне! – каже за Индепендент извор у албанском Министарству финансија које је објавило податке.

Članak indeksiran 28.12.2018. Zadnji put osvježen 28.12.2018.

Ocijenjeno u analizi